Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2020
x

ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ ΤΟ ΠΛΑΝΟ ΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΣΕΩΝ ΣΤΟΝ ΑΡΗ

Ο Θόδωρος Καρυπίδης βρίσκεται από χθες στη Θεσσαλονίκη και σήμερα εκτός απροόπτου θα έχει συνάντηση με τον Άγγελο Χαριστέα για να συζητήσουν θέματα

Με δεδομένο ότι μέχρι να προσφύγει ο Άρης στο CAS και να πάρει προσωρινή διαταγή αναστολής εκτέλεσης της πρόσφατης απόφασης της πειθαρχικής της FIFA και φυσικά μέχρι να διαπιστωθεί με ποιο τρόπο μπορεί να συμπεριληφθεί το πρόβλημα που αντιμετωπίζει με τις δυο ποινές που του έχουν επιβληθεί από την Παγκόσμια Ομοσπονδία, στο μνημόνιο που θα υπογράψει η ελληνική κυβέρνηση με τη FIFA, σε πρώτο πλάνο είναι οι ανανεώσεις. Αν γίνουν ως τις 30/6 που λήγουν πολλά συμβόλαια θεωρούνται επεκτάσεις. Άρα ο Άρης έχει ενάμιση περίπου μήνα μπροστά του να μιλήσει με όσους ποδοσφαιριστές επιθυμεί να κρατήσει στο ρόστερ.

Σύμφωνα με το sdna.gr, ο Θ. Καρυπίδης θα ακούσει τις εισηγήσεις στο θέμα αυτό και από τους δυο άνδρες (Χαριστέα, Ένινγκ) και θα δώσει το τελικό ΟΚ για να αρχίσουν άμεσα επαφές. Ταυτόχρονα θα καθορίσει και το οικονομικό πλαίσιο των προτάσεων που θα γίνουν. Ήδη κουβέντα έχει γίνει με Γκάμα και Ματίγια και θα ακολουθήσουν Κόρχουτ, Κουέστα, Λάρσον, Τσιλιγγίρης, Σόουζα προκειμένου να διαπιστωθεί αν υπάρχει πρόσφορο έδαφος παραμονής μιας και ο Αρης έχει αποφασίσει να χαμηλώσει το μπάτζετ. Με τον Ντιγκινί τα πράγματα είναι διαφορετικά αφού οι πληροφορίες θέλουν να έχει συμφωνήσει να συνεχίσει αλλού, κάτι που θα φανεί σε επαφή που θα έχουν μαζί του.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ