Skip to main content

Αραιή συννεφιά και σταδιακή άνοδος της θερμοκρασίας

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 04 έως 13 βαθμούς Κελσίου.

Λίγες νεφώσεις - κατά τόπους αυξημένες - με τοπικές βροχές στα δυτικά και κυρίως τα βορειοδυτικά προβλέπει για σήμερα η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες στα δυτικά και βόρεια ηπειρωτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν στα ανατολικά από δυτικές διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ και στα και στα δυτικά νότιοι με την ίδια  ένταση.

Βαθμιαία νότιοι νοτιοδυτικοί θα πνέουν στο Ιόνιο οπότε σταδιακά από το απόγευμα θα φτάσουν τα 7 και τη νύχτα πιθανώς τοπικά έως 8 μποφόρ. Οι μετεωρολογικές συνθήκες ευνοούν τη μεταφορά σκόνης στα δυτικά. Παγετός θα επικρατήσει τις πρωινές ώρες τοπικά στα βόρεια ηπειρωτικά. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο ως προς τις μέγιστες τιμές.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και από το απόγευμα νότιοι νοτιοανατολικοί με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 04 έως 13 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική προβλέπονται αραιές νεφώσεις παροδικά στα νότια πιο πυκνές. Οι άνεμοι θα πνέουν  δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 έως 5 μποφόρ και σταδιακά από το μεσημέρι νότιοι νοτιοδυτικοί με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 05 έως 17 βαθμούς κελσίου.