Skip to main content

Αραιή συννεφιά σήμερα - Έως 22 βαθμούς στη Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα πυκνότερες, με πιθανότητα τοπικών βροχών. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 22 βαθμούς

Αραιές νεφώσεις θα επικρατούν σήμερα σε όλη τη χώρα, ενώ αναμένονται τοπικές βροχές στα δυτικά, βόρεια και στα βορειοδυτικά σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 και στο Ιόνιο τοπικά 7 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο στα νότια.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη θα σημειωθούν αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πυκνότερες, όπου πιθανόν να εκδηλωθούν πρόσκαιρες τοπικές βροχές. Τοπικά περιορισμένη θα είναι η ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 22 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη θερμοκρασία θα είναι κατά τόπους 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα πυκνότερες, με πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί-νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική αναμένονται νεφώσεις κατά περιόδους πυκνότερες. Τοπικά περιορισμένη θα είναι η ορατότητα ή θα σημειωθούν ομίχλες τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 23 βαθμούς Κελσίου.