Skip to main content

Αραιή συννεφιά σήμερα στη χώρα - Έως 26 βαθμούς η θερμοκρασία

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες. Η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη λόγω ομίχλης τις πρωινές ώρες.

Αραιές νεφώσεις αναμένονται για σήμερα με τοπικές βροχές στα δυτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 ε 4 και βαθμιαία στο Αιγαίο βόρειοι έως 5 μποφόρ.  Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 24 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη θα σημειωθούν αραιές νεφώσεις που πρόσκαιρα τις πρωινές ώρες θα είναι κατά τόπους αυξημένες και θα σημειωθούν λίγες τοπικές βροχές. Τοπικά περιορισμένη θα είναι η ορατότητα λόγω ομίχλης τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 25 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία κατά τόπους θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες. Η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη λόγω ομίχλης τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 24 βαθμούς Κελσίου,

Στην Αττική αναμένονται αραιές νεφώσεις που μετά το μεσημέρι θα πυκνώσουν. Τις πρωινές ώρες αυξημένη θα είναι υγρασία, ενώ κατά τόπους θα σημειωθούν ομίχλες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 26 βαθμούς Κελσίου.