Skip to main content

Αραιή συννεφιά στη Θεσσαλονίκη - Έως 16 βαθμούς η θερμοκρασία

Για Μακεδονία και Θράκη προβλέπονται παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές. Ο υδράργυρος θα κινηθεί από 09 έως 16 βαθμούς Κελσίου

Λίγες νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες αναμένονται σήμερα στα ανατολικά και βόρεια, όπου θα σημειωθούν ασθενείς τοπικές βροχές αρχικά στην ανατολική Μακεδονία, την Θράκη και το ανατολικό Αιγαίο και μετά το μεσημέρι στα ανατολικά ηπειρωτικά, τις Σποράδες, την Εύβοια, τις Κυκλάδες και την βόρεια Κρήτη.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, εντάσεως 4 με 6 και στο βόρειο Αιγαίο βαθμιαία τοπικά 7 μποφόρ.  Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση στα βόρεια.

Για Μακεδονία και Θράκη προβλέπονται παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη το πρωί στην δυτική και κεντρική Μακεδονία. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι, εντάσεως 3 με 4 και στα ανατολικά βορειοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ. Ο υδράργυρος θα κινηθεί από 09 έως 16 βαθμούς Κελσίου (σημ: στην δυτική Μακεδονία 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερα).

Για τη Θεσσαλονίκη προβλέπονται κατά περιόδους αυξημένες νεφώσεις. Θα πνέουν άνεμοι από βόρειες-βορειοανατολικές διευθύνσεις, 3 με 5 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική αναμένονται λίγες νεφώσεις που βαθμιαία στα βόρεια και ανατολικά θα αυξηθούν. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες-βορειοανατολικές διευθύνσεις, 3 με 5 και το απόγευμα στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ. Το θερμόμετρο θα δείξει από 12 έως 21 βαθμούς Κελσίου.