Skip to main content

Αραιή συννεφιά στη Θεσσαλονίκη - Έως 18 βαθμούς ο υδράργυρος

Τοπικές νεφώσεις θα επικρατούν σήμερα σε πολλές περιοχές της χώρας, σύμφωνα με την πρόβλεψη των μετεωρολόγων. Αναλυτικά οι θερμοκρασίες

Tοπικές νεφώσεις προβλέπονται για σήμερα που στα δυτικά, στα βόρεια και στο Ανατολικό και Νότιο Αιγαίο θα είναι πυκνότερες και θα σημειωθούν τοπικές βροχές, κατά κύριο λόγο στα δυτικά. Σποραδικές καταιγίδες αναμένονται στα δυτικά από το απόγευμα. Κατά τη διάρκεια της νύχτας η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη, κυρίως στα ορεινά ηπειρωτικά.

Η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από 3 έως 15, στην υπόλοιπη Μακεδονία και τη Θράκη από 7 έως 18, στη Θεσσαλία από 7 έως 21, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 8 έως 20, στα νησιά του Ιονίου από 15 έως 19, στα νησιά του Βορείου Αιγαίου από 10 έως 18, στα νησιά του υπολοίπου Αιγαίου από 11 έως 19 και στην Κρήτη από 10 έως 22.

Οι άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3 έως 5 και από το απόγευμα έως 6 μποφόρ. Στο Κεντρικό και Νότιο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από νότιες διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ, από το απόγευμα όμως θα στραφούν σε νοτιοδυτικούς 3 έως 5 και τοπικά έως 6 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από νοτιοδυτικές διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ και από το απόγευμα 4 έως 6 μποφόρ.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται αραιές νεφώσεις που κατά περιόδους θα είναι πυκνότερες. Κατά τη διάρκεια της νύχτας η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές και νοτιοανατολικές διευθύνσεις έως 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο τη πόλης θα κυμανθεί από 9 έως 18 βαθμούς.

Στην Αττική αναμένονται αραιές νεφώσεις που από το μεσημέρι θα πυκνώσουν. Κατά τη διάρκεια της νύχτας η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από δυτικές διευθύνσεις έως 3 μποφόρ, από το μεσημέρι όμως θα γίνουν νοτιοδυτικοί 2 έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 13 έως 20 βαθμούς.