Skip to main content

Αραιή συννεφιά στη Θεσσαλονίκη - Ο υδράργυρος έως 22 βαθμούς

Για τη Θεσσαλονίκη προβλέπονται αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα. Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις, εντάσεως 3 με 4 μποφόρ.

Αραιές νεφώσεις, κατά διαστήματα πιο πυκνές, με ασθενείς τοπικές βροχές στα ανατολικά, προβλέπονται για την Μεγάλη Τετάρτη Ευνοείται η μεταφορά αφρικανικής σκόνης, οι συγκεντρώσεις της οποίας στα δυτικά θα είναι αυξημένες. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί στο Ιόνιο, εντάσεως 7 και τοπικά 8 μποφόρ, ενώ στο Αιγαίο θα φθάσουν τα 5 με 6 μποφόρ και πρόσκαιρα στα νότια τα 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο.

Σε Μακεδονία και Θράκη αναμένονται αραιές νεφώσεις, τις πρωινές ώρες πιο πυκνές, με τοπικές βροχές στα ανατολικά. Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις, 3 με 5 μποφόρ. Το θερμόμετρο θα δείξει από 9 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Για τη Θεσσαλονίκη προβλέπονται αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα. Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις, εντάσεως 3 με 4 μποφόρ. Ο υδράργυρος θα δείξει από 12 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική αναμένονται αραιές νεφώσεις, κατά διαστήματα αυξημένες, με ασθενείς τοπικές βροχές. Θα πνέουν άνεμοι από ανατολικές διευθύνσεις, 3 με 5 μποφόρ. Ο υδράργυρος θα δείξει από 11 έως 21 βαθμούς Κελσίου.