Skip to main content

Αραιή συννεφιά στη Θεσσαλονίκη - Στους 29 βαθμούς ο υδράργυρος

Σε Μακεδονία και Θράκη αναμένονται λίγες νεφώσεις, αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, με τοπικές μπόρες ή μεμονωμένες καταιγίδες.

Τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, με βαθμιαία βελτίωση, αναμένονται την Παρασκευή στο ανατολικό Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα. Στις υπόλοιπες περιοχές αναμένεται γενικά αίθριος καιρός, με τοπικές μπόρες ή μεμονωμένες καταιγίδες τις απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά.

Οι άνεμοι θα συνεχίσουν να είναι βοριάδες, με την ένταση τους να φθάνει τα 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία αναμένεται να καταγράψει μικρή άνοδο.

Σε Μακεδονία και Θράκη αναμένονται λίγες νεφώσεις, πρόσκαιρα αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, με τοπικές μπόρες ή μεμονωμένες καταιγίδες, κυρίως στα ορεινά.

Οι άνεμοι θα φυσούν βοριάδες, 3 με 4 μποφόρ, ενώ σταδιακά θα είναι μεταβλητοί ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 29 βαθμούς Κελσίου (σημ: στην δυτική Μακεδονία η ελάχιστη τιμή της θα 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη).

Στην Θεσσαλονίκη αναμένονται λίγες νεφώσεις, οι οποίες τις μεσημβρινές κι απογευματινές ώρες θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν τοπικές μπόρες, κυρίως στα γύρω ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις, έως 3 μποφόρ, ενώ πρόσκαιρα θα στραφούν σε νοτιάδες, εντάσεως μέχρι 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Για την Αττική προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός, με πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες και με τοπικές μπόρες, κυρίως στα δυτικά και βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, εντάσεως 3 με 4 μποφόρ, ενώ σταδιακά θα γίνουν μεταβλητοί ασθενείς. Ο υδράργυρος θα δείξει από 18 έως 29 βαθμούς Κελσίου.