Skip to main content

Αργυρούπολη: Στον ανακριτή ο 46χρονος που έστειλε στο νοσοκομείο τη σύντροφό του

Την πόρτα του ανακριτή πέρασε το πρωί ο 46χρονος που κατηγορείται για τον άγριο ξυλοδαρμό της 40χρονης συντρόφου του, που νοσηλεύεται στη ΜΕΘ.

Στον ανακριτή οδηγήθηκε το πρωί της Τρίτης ο 46χρονος δάσκαλος πολεμικών τεχνών, ο οποίος την περασμένη Παρασκευή ξυλοκόπησε άγρια τη σύντροφό του, στο σπίτι της στην Αργυρούπολη.

Η άτυχη γυναίκα νοσηλεύεται σε ιδιαίτερα κρίσιμη κατάσταση στη μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός», διατρέχοντας άμεσο κίνδυνο ζωής.

Ενδεικτικό της σοβαρότητας του τραυματισμού της είναι ότι υπεβλήθη σε κρανιοτομή, προκειμένου να αντιμετωπιστεί αιμάτωμα στον εγκέφαλό της, ενώ σοβαρές βλάβες από τα χτυπήματα έχουν υποστεί και άλλα ζωτικά όργανά της, όπως οι πνεύμονες.

Μετά από τρεις ημέρες και ενώ η αστυνομία τον αναζητούσε στο πλαίσιο της έκδοσης εντάλματος σύλληψης, ο 46χρονος παρουσιάστηκε με το δικηγόρο του χθες το απόγευμα στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής και αμέσως μετά συνελήφθη με την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας με πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.

«Την χτύπησα αλλά δεν ήθελα να τη στείλω και στο νοσοκομείο» ήταν τα πρώτα λόγια του στους αστυνομικούς. «Τσακωθήκαμε και η κατάσταση ξέφυγε. Δεν περίμενα τα χτυπήματά μου να της κάνουν τέτοια ζημιά. Όταν την είδα αιμόφυρτη στο πάτωμα, φοβήθηκα και έφυγα» πρόσθεσε ο γνώστης πολεμικών τεχνών, πριν οι αστυνομικοί τον οδηγήσουν στο κελί του αστυνομικού τμήματος προκειμένου να οδηγηθεί σήμερα στον ανακριτή για να απολογηθεί.

Ο δράστης ο οποίος αμέσως μετά τον άγριο ξυλοδαρμό της 40χρονης συντρόφου του, προσπάθησε να εξαφανιστεί, ενώ κάλεσε στο τηλέφωνο την αδερφή του ενημερώνοντάς την για το περιστατικό προκειμένου να ειδοποιήσει το ΕΚΑΒ. Πράγματι η αδερφή του δράστη, σύμφωνα με πληροφορίες έφθασε στο σπίτι όπου έγινε ο ξυλοδαρμός και περίμενε το πλήρωμα του ΕΚΑΒ το οποίο έφθασε και παρέλαβε σε λιπόθυμη κατάσταση την άτυχη 40χρονη.

Ο 46χρονος πήρε το αυτοκίνητο των γονιών του οποίοι, σύμφωνα με πληροφορίες έφυγαν από τη ζωή από τον κορωνοϊό και εξαφανίστηκε, γνωρίζοντας ότι αν περίμενε στο σημείο θα ερχόταν η αστυνομία για να τον συλλάβει. Παράλληλα έκλεισε το κινητό του τηλέφωνο ώστε να μην μπορεί να τον βρει κάποιος. Έτσι μετά από τρεις ημέρες παρουσιάστηκε αυτοβούλως όπου ομολόγησε τον άγριο ξυλοδαρμό της συντρόφου του.

Είχε κατηγορηθεί και το 2015

Μετά τον ξυλοδαρμό της γυναίκας, ο 46χρονος τηλεφώνησε σε συγγενικό πρόσωπο της γυναίκας, ζητώντας του να ειδοποιήσει το ΕΚΑΒ, και στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή. Ο συλληφθείς είχε και το 2015 κατηγορηθεί για τον ξυλοδαρμό, στο Αργος, της τότε συντρόφου του, με την οποία έχει αποκτήσει ένα παιδί. Και τότε είχε τραπεί σε φυγή, με τις διωκτικές αρχές να σχηματίζουν εις βάρος του δικογραφία για τα πλημμελήματα της επικίνδυνης σωματικής βλάβης και της ενδοοικογενειακής βίας.