Skip to main content

Άργος: Έδειραν πατέρα που ζήτησε τον λόγο γιατί παρενόχλησαν την ανήλικη κόρη

Οι δύο από τους πέντε αντιμετωπίζουν κατηγορίες για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη, ενώ οι άλλοι τρεις κατηγορούνται για συμμετοχή στη συμπλοκή.

Πέντε άτομα κατηγορούνται για τον ξυλοδαρμό ενός πατέρα στο Άργος, το βράδυ της Δευτέρας του Αγίου Πνεύματος, και απολογούνται την Πέμπτη.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που επικαλείται το anagnostis.org, πήραν προθεσμία από την ανακρίτρια Ναυπλίου στην οποία οδηγήθηκαν το απόγευμα της Τρίτης.

Οι δύο από τους πέντε αντιμετωπίζουν κατηγορίες για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη, ενώ οι άλλοι τρεις κατηγορούνται για συμμετοχή στη συμπλοκή που εκτυλίχθηκε στον χώρο της λαϊκής αγοράς με αποτέλεσμα ο πατέρας να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στην Τρίπολη, όπου και διακομίστηκε.

Οι φερόμενοι ως δράστες, από το Άργος, σύμφωνα με το τοπικό μέσο, που συνελήφθησαν στα πλαίσια του αυτοφώρου, θα κρατηθούν μέχρι την απολογία τους την Πέμπτη, ενώ ο ένας από αυτούς που αντιμετωπίζουν πλημμεληματικού χαρακτήρα κατηγορίες, αφέθηκε ελεύθερος, λόγω του ότι είναι τραυματίας από προηγούμενη συμπλοκή με Αιγύπτιους.

Τι συνέβη

Η συμπλοκή ξεκίνησε μεταξύ ενός άνδρα ρουμανικής υπηκοότητας και ομάδας ημεδαπών περίπου στον χώρο της λαϊκής αγοράς και οδήγησε σε χειροδικίες με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του Ρουμάνου. Ο πατέρας πήγε να ζητήσει τον λόγο από κάποιους που φέρονται να παρενοχλούσαν την ανήλικη κόρη του.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του άτυχου πατέρα. Σύμφωνα με το anagnostis.org, ο άτυχος άνδρας που υπέστη τον ξυλοδαρμό διασωληνώθηκε στη νευροχειρουργική κλινική του Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης και σύμφωνα με τους γιατρούς η κατάσταση της υγείας του παραμένει ιδιαίτερα κρίσιμη.

Όπως δήλωσε ο δικηγόρος του ενός εκ των πέντε κατηγορουμένων Βαγγέλης Λαμπρόπουλος: «Ο Ρουμάνος δυστυχώς από ότι πληροφορήθηκα δεν είναι σε καλή κατάσταση, γιατί είναι ένας νέος άνθρωπος και κινδυνεύει η ζωή του αυτή τη στιγμή. Είναι κάτι πάρα πολύ λυπηρό, είναι κάτι που συγκλονίζει όλους μας».

Πηγή: iefimerida.gr με πληροφορίες από anagnostis.org