Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2019
x

ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ: ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΟΠΟΥ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ

Ο Άρειος Πάγος έδωσε οδηγία στους δικαστικούς αντιπροσώπους να παρατείνουν την εκλογική διαδικασία στα εκλογικά τμήματα όπου χρειάζεται.

Οδηγία για παράταση της εκλογικής διαδικασίας στα εκλογικά τμήματα που υπάρχει αυξημένη προσέλευση ψηφοφόρων έδωσε ο Άρειος Πάγος, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ. Η οδηγία δόθηκε προκειμένου να ασκήσουν οι ψηφοφόροι που βρίσκονται στην ουρά το εκλογικό τους δικαίωμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ ο Άρειος Πάγος έδωσε οδηγία στους δικαστικούς αντιπροσώπους να παρατείνουν την εκλογική διαδικασία στα εκλογικά τμήματα όπου υπάρχει αυξημένη προσέλευση ψηφοφόρων προκειμένου να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα.

Καθυστερήσεις και υπομονή σε πολλά εκλογικά τμήματα

Η οδηγία δόθηκε μετά τις ουρές που έχουν σχηματιστεί σε πολλά εκλογικά τμήματα στο παρά πέντε τη ψηφοφορίας.
Το γεγονός αυτό οφείλεται από τη μία στις ελλείψεις που υπήρξαν σε πολλές περιοχές στις εφορευτικές επιτροπές, αλλά και στην ιδιαιτερότητα της συγκεκριμένης εκλογικής διαδικασίας, αφού είναι τετραπλή, με κάλπες για τις ευρωεκλογές αλλά και τις περιφερειακές, δημοτικές και κοινοτικές εκλογές.

Ετσι, οι ψηφοφόροι αναγκάστηκαν να περιμένουν για να ψηφίσουν ακόμη και μισή ώρα στην ουρά και βέβαια όχι μόνο μία φορά, αφού ψήφιζαν σε δύο ξεχωριστά τμήματα, κάτι που προκαλεί τη συμφόρηση.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ