Skip to main content

Άρης-ΑΕΚ: Η συγκλονιστική αφιέρωση του Αραούχο στον Άλκη μετά το γκολ που πέτυχε (video)

Ο Αργεντίνος ποδοσφαιριστής σχημάτισε με τα δάχτυλά του το γράμμα Α και έκανε μια χειρονομία προσευχής για τον αδικοχαμένο 19χρονο.

Ο Σέρχιο Αραούχο απέτισε τον δικό του φόρο τιμής στην μνήμη του δολοφονηθέντος 19χρονου Άλκη, σχηματίζοντας το αρχικό του ονόματός του, μετά το σπάνιας ομορφιάς γκολ που πέτυχε.

Σχημάτισε το γράμμα «Α» (το αρχικό από το όνομα του οπαδού του Άρη που δολοφονήθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης) και εν συνεχεία έκανε τη χειρονομία της προσευχής, αποχαιρετώντας με τον τρόπο του τον Άλκη.

Μάλιστα, στη συνέχεια, ο επιθετικός της ΑΕΚ με ανάρτησή του εξέφρασε τα συλλυπητήριά του προς την οικογένειά του.

«Αναπαύσου εν ειρήνη Άλκη, τα συλλυπητήριά μου στην οικογένειά του».

 

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Άρης, Θεόδωρος Καρυπίδης, με story στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, αποθέωσε τον Σέρχιο Αραούχο, για την επιλογή του να αφιερώσει το καταπληκτικό γκολ που πέτυχε κόντρα στους κίτρινους, στον 19χρονο δολοφονημένο οπαδό του Άρη, Άλκη Καμπανό.

Ο Θεόδωρος Καρυπίδης ανέφερε στην ανάρτησή του στο Instagram: "Τεράστιος Αραούχο, respect".

Σε πλήρη αντιδιαστολή με τον Αραούχο, αλγεινή εντύπωση προκάλεσε η στάση του Γιώργου Τζαβέλλα, ο οποίος, λες και δεν βρισκόταν τις τελευταίες μέρες στην Ελλάδα, κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών χρησιμοποίησε χλευαστικά και υβριστικά σχόλια κατά των φιλάθλων του Άρη. Κρίμα πραγματικά που ένας έμπειρος διεθνής παίκτης δεν έχει τη στοιχειώδη ενσυναίσθηση ευρισκόμενος εντελώς κατώτερος της περίστασης...