Skip to main content

Άρης: Χάνει την ΑΕΛ ο Λάρσον, καθαρή η μαγνητική του Κουέστα

Οι εξετάσεις του Σουηδού εξτρέμ έδειξαν διάταση και οίδημα στο δεξιό γαστροκνήμιο και ο παίκτης ετοιμάζεται να μείνει εκτός για περίπου 20 ημέρες.

Είκοσι ημέρες εκτός αγωνιστικής δράσης θα μείνει για τον Άρη ο Ντάνιελ Λάρσον.

Όπως μεταδίδει το «Pressaris», ο Σουηδός εξτρέμ που τραυματίστηκε στο φιλικό με τη Γάνδη, ταξίδεψε άμεσα στη Θεσσαλονίκη και τα αποτελέσματα των εξετάσεων έδειξαν διάταση και οίδημα στο δεξιό γαστροκνήμιο, με τους επιτελείς των Θεσσαλονικέων να υπολογίζουν την επιστροφή του σε 20 μέρες.

Αυτό σημαίνει πως χάνει σίγουρα το πρώτο παιχνίδι με την ΑΕΛ Λεμεσού στο «Κλεάνθης Βικελίδης» στις 25 Ιουλίου, ενώ πολύ δύσκολα θα προλάβει και το δεύτερο παιχνίδι στην Κύπρο στη 1 Αυγούστου για τον β’ προκριματικό γύρο του Europa League.

Αντίθετα τα αποτελέσματα των εξετάσεων στις οποίες υπεβλήθη ο Χουλιάν Κουέστα είναι καθησυχαστικά.

Συγκεκριμένα, ο Ισπανός πορτιέρε είχε ενοχλήσεις στους κοιλιακούς, έκανε τις απαραίτητες εξετάσεις με την μαγνητική να είναι καθαρή και να μην αντιμετωπίζει έτσι κάποιο πρόβλημα.

Σημειώνεται πως ο παίκτης θα παραμείνει στη Θεσσαλονίκη, όπου θα συνεχίσει με ειδικό πρόγραμμα ασκήσεων για ενδυνάμωση της περιοχής, όπου εντοπίστηκε το πρόβλημα, με στόχο να είναι έτοιμος για τα ευρωπαϊκά παιχνίδια απέναντι στην κυπριακή ομάδα.