Skip to main content

Άρης: Έκλεισε τον Μπεναλουάν της Νότιγχαμ Φόρεστ για την άμυνα (φωτο+vid)

Ο Άρης θα καλύψει το κενό του την θέση του κεντρικού αμυντικού με τον 33χρονο διεθνή στόπερ της Νότιγχαμ Φόρεστ, Γιοχάν Μπεναλουάν
Ο Γαλλοτυνήσιος Γιοχάν Μπεναλουάν της Νότιγχαμ Φόρεστ θα καλύψει το κενό του Άρη στην θέση του κεντρικού αμυντικού καθώς οι κιτρινόμαυροι ήρθαν σε συμφωνία με τον 33χρονο διεθνή στόπερ και την ομάδα του.

Ο ύψους 1.85 κεντρικός αμυντικός κουβαλάει μια πλούσια καριέρα έχοντας ξεκινήσει την καριέρα του από την Σεντ Ετιέν το 2007. Μετά από τρία χρόνια στους στεφανουά μετακόμισε στην Ιταλία και την Τσεζένα. Το 2012 ακολούθησε η Πάρμα με την οποία αγωνίστηκε μέχρι τον Ιανουάριο του 2014 όταν και αποκτήθηκε από την Αταλάντα.  

Το καλοκαίρι του 2015 έναντι 8 εκατ. ευρώ έκανε το βήμα στο Νησί με προορισμό την Λέστερ στην οποία βρισκόταν μέχρι τον Ιανουάριο του 2019 (με ενδιάμεσο σταθμό ένα εξάμηνο στην Φιορεντίνα). Εκείνη την μεταγραφική περίοδο μετακόμισε στη Νότιγχαμ Φόρεστ όπου βρισκόταν μέχρι και πρόσφατα.

Επίσης υπήρξε διεθνής με την Εθνική Γαλλίας Κ18, ενώ από το 2018 αγωνίζεται με την εθνική ομάδας της Τυνησίας. Aγωνίζεται με την ίδια ευχαίρεια και στα δύο πλευρές του κέντρου της άμυνας, αν και δεξιοπόδαρος.
 
Ίσως και σήμερα ο Μπεναλουάν να βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη για να υπογράψει το συμβόλαιο του.