Skip to main content

Άρης: Επιχείρηση «προσγείωση» εν όψει του ντέρμπι Τούμπας

Στον Άρη αφήνουν πίσω τους το 4-0 με τον Παναθηναϊκό και κοιτάζουν το πώς θα καταφέρουν να πάρουν ένα καλό αποτέλεσμα στην Τούμπα με τον Δικέφαλο

Ο Άρης έκανε σεφτέ στις νίκες στο πρωτάθλημα, επικρατώντας με 4-0 του Παναθηναϊκού και η ψυχολογία στις τάξεις της ομάδας είναι στα ύψη. Εντούτοις, ουδείς μπορεί να πετάει στα σύννεφα, διότι ακολουθεί το ντέρμπι της πόλης με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, όπου πέρυσι οι κίτρινοι πήραν δυο ισοπαλίες σε πρωτάθλημα και Κύπελλο (1-1 και 1-1).

Οι ποδοσφαιριστές επέστρεψαν χθες (17/9) στις προπονήσεις, με τους Άγγελο Χαριστέα και Τόλη Τερζή να μιλουν στους παίκτες πριν μπουν ξανά στο γήπεδο και ξεκινήσουν την προετοιμασία τους. Αφού τους έδωσαν συγχαρητήρια για τον θρίαμβο απέναντι στο τριφύλλι, θέλησαν να ρίξουν τους τόνους και να τους προσγειώσουν ενόψει ΠΑΟΚ.

Ο Χαριστέας, που έχει φάει με το... κουτάλι αυτά τα ματς, ανέφερε στους παίκτες την ιδιαιτερότητα ενός αγώνα με τον ΠΑΟΚ, ενώ ο Τερζής τούς τόνισε πως πρέπει να «εξαργυρώσουν» την τεσσάρα με ένα καλό αποτέλεσμα απέναντι στους περσινούς νταμπλούχους.