Skip to main content

Άρης: Έρχεται Θεσσαλονίκη ο ατζέντης του Γέβτοβιτς

Ο 25χρονος Σέρβος επιθετικός δεν φαίνεται να είναι σε καμία περίπτωση αρνητικός ώστε να συνεχίσει την καριέρα του στους «κιτρινόμαυρους».

Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται ο ατζέντης του Μίλαν Γέβτοβιτς στις αρχές της επόμενης εβδομάδας, προκειμένου να συζητήσει με τους ανθρώπους του Άρη το ενδεχόμενο μεταγραφής του στους «κιτρινόμαυρους».

Όπως μεταδίδει ο ρ/σ «Arena», o 25χρονος Σέρβος επιθετικός δεν φαίνεται σε καμία περίπτωση αρνητικός σε μια τέτοια προοπτική στην καριέρα του, και ο ατζέντης του Βαλκάνιου άσου θα συναντηθεί εκ νέου με ανθρώπους των «κιτρινόμαυρων», μετά και τη συνάντηση που είχαν στην Κωνσταντινούπολη με τον Κωνσταντίνο Διαμαντόπουλο πριν λίγες ημέρες, ώστε να συζητηθούν οι λεπτομέρειες του πιθανού deal.

Σημειώνεται πως ο Γέβτοβιτς στο παρελθόν αγωνίστηκε στις Αντάλιασπορ (σε 20 αγώνες σημείωσε ένα γκολ), Ρόζενμποργκ (σε 41 παιχνίδια πέτυχε 11 γκολ) καθώς επίσης και στην Μπόντο Γκλιμτ όπου σε 23 παιχνίδια σημείωσε οκτώ γκολ ενώ φέτος με τη φανέλα του Ερυθρού Αστέρα μέτρησε 13 συμμετοχές.