Skip to main content

Άρης: Έτοιμος ο Ιτούρμπε για τον ματς με τον Παναθηναϊκό, ερωτηματικό ο Κουέστα

Αύριο οι ποδοσφαιριστές του Άρη θα προπονηθούν και πάλι το πρωί στο «Δασυγένειο» ολοκληρώνοντας την προετοιμασία τους για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό

Με τον Χουάν Ιτούρμπε να συμμετέχει στο πρόγραμμα, ολοκληρώθηκε η σημερινή (Πέμπτη 28/4) προπόνηση του Άρη στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου.

Η προπόνηση περιλάμβανε ασκήσεις συναρμογής και κινητικότητας στο πρώτο κομμάτι και παιχνίδια τακτικής σε μικρούς χώρους στο δεύτερο. Ο Χερμάν Μπούργος θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή τον Χουλιάν Κουέστα, με τον Ισπανό τερματοφύλακα να έχει ενοχλήσεις από χτύπημα στα πλευρά.

Αύριο, Παρασκευή, οι ποδοσφαιριστές του Άρη θα προπονηθούν και πάλι το πρωί στο «Δασυγένειο», ολοκληρώνοντας ουσιαστικά την προετοιμασία τους ενόψει του παιχνιδιού με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό στο «Απόστολος Νικολαΐδης» (Κυριακή 1/5, 19:00) για την 6η αγωνιστική των Play Off του πρωταθλήματος της Super League.

Αύριο, επίσης, λήγει και η διορία που έδωσε το CAS, προκειμένου να εκδόσει την απόφασή του για την υπόθεση του Φιορίν Ντουρμισάι. Η απόφαση αυτή θα ξεκαθαρίσει αν ο Άρης θα έχει δυνατότητα μεταγραφών την περίοδο του Ιουνίου.

* Θλιβερή ημέρα για τον Μοχάναντ Άλι, ο οποίος έχασε τον πατέρα του. Με ανακοίνωσή της, η ΠΑΕ Άρης εξέφρασε τη θλίψη της για την απώλεια του Ιρανού φορ.