Skip to main content

Άρης: Για τη νίκη με Παναιτωλικό στην πρεμιέρα Ένινγκ στο Βικελίδης

Ο Άρης θέλει να συνεχίσει τις νίκες μετά την άλωση των Πηγαδίων στην Ξάνθη την προηγούμενη αγωνιστική με στόχο το πλασάρισμα στις ευρωπαϊκές θέσεις.

Μετά το μεγάλο διπλό στα Πηγάδια κόντρα στη φορμαρισμένη Ξάνθη, ο Άρης με τον Μίκαελ Ένινγκ στον πάγκο θέλει να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις στο ντεμπούτο του Γερμανού τεχνικού στο Κλεάνθης Βικελίδης κόντρα στον Παναιτωλικό.

Μοναδική απουσία για τον Γερμανό τεχνικό, ο Χουλιάν Κουέστα, ενώ κανονικά στην διάθεσή του είναι ο αμφίβολος μέχρι και πριν λίγα 24ωρα, Γιάννης Φετφατζίδης.

Η αποστολή του Άρη:

Ehmann, Τσιλιγγίρης, Fran Velez, Hugo Souza, Rose, Sundgren, Korhut, Larsson, Matilla, Diguiny, Bruno Gama, Mancini, Nico Martinez, Lucas Sasha, Abou Ba, Tonso, Ideye, Duarte, Δεληζήσης, Φετφατζίδης.

Την αναμέτρηση του Άρη κόντρα στην ομάδα της Αιτωλοακαρνανίας ορίστηκε να σφυρίξει ο Πέτρος Τσαγκαράκης από την Ένωση Χανίων.

Βοηθοί του θα είναι οι Παντελής Σπυρόπουλος (Ανατολικής Αττικής) και Σταύρος Σίπκας (Σάμου), ενώ τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Αλέξανδρος Κατσικογιάννης (Ηπείρου).

Διαιτητής VAR: Γιώργος Κομίνης (Θεσπρωτίας) και διαιτητής AVAR: Ηλίας Κωνσταντίνου (Πρέβεζας).

Παρατηρητής ορίστηκε ο Δημήτρης Κύρκος (Θεσπρωτίας).