Skip to main content

Άρης: Γίνε μέλος στον ΑΣ, επόμενες στάσεις Τρίπολη και Αθήνα

Ο «κιτρινόμαυρος» Ερασιτέχνης γνωστοποίησε πως όσοι το επιθυμούν θα μπορούν να γραφτούν ή να ανανεώσουν στο πλαίσιο των αγώνων με Αστέρα και Ατρόμητο.

Για τη συνέχεια των εγγραφών και των ανανεώσεων από οπαδούς της ομάδας ενημέρωσε ο ΑΣ Άρης γνωστοποιώντας πως εκπρόσωπός του θα δώσει το «παρών» τόσο στην Τρίπολη όσο και στην Αθήνα ενόψει των επικείμενων αγώνων της ομάδας.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει ο «κιτρινόμαυρος» Ερασιτέχνης:

«Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζονται οι εγγραφές και οι ανανεώσεις μελών στον Α.Σ. ΑΡΗΣ.

Η ανταπόκριση του κόσμου του ΑΡΗ πριν και μετά από τον αγώνα Κυπέλλου της ομάδας ποδοσφαίρου του συλλόγου μας με τον Ατρόμητο Αθηνών ήταν εντυπωσιακή και ο Α.Σ. ΑΡΗΣ ευχαριστεί θερμά τους φιλάθλους μας για τις μαζικές εγγραφές και ανανεώσεις τους.

Η δράση φυσικά δε σταματά εδώ και συνεχίζεται εκτός Θεσσαλονίκης. Ο υπεύθυνος επικοινωνίας με τα μέλη του Α.Σ., Χρήστος Βλάχος, θα βρεθεί στην Τρίπολη την Κυριακή 09/02, με την ευκαιρία του αγώνα της ποδοσφαιρικής ομάδας με τον τοπικό Αστέρα, στις 15:00. Εκεί οι φίλοι του ΑΡΗ από την Τρίπολη και τις γύρω περιοχές, θα μπορούν να γίνουν μέλη του θεματοφύλακα του συλλόγου. Το ίδιο και οι φίλαθλοι που θα ταξιδέψουν από τη Θεσσαλονίκη, για τον κρίσιμο, βαθμολογικά, αγώνα του ΑΡΗ, όπου η μαζική παρουσία του κόσμου είναι απαραίτητη.

Στη συνέχεια, ο εκπρόσωπος του Α.Σ. ΑΡΗΣ θα ταξιδέψει στην Αθήνα, όπου και θα παραμείνει μέχρι την Πέμπτη 13/02 και τον επαναληπτικό αγώνα Κυπέλλου με τον Ατρόμητο Αθηνών.

Η τετραήμερη παρουσία του, θα δώσει την ευκαιρία σε πολλούς φιλάθλους του ΑΡΗ να εγγραφούν στον Ερασιτέχνη, ή να ανανεώσουν τις συνδρομές τους».