Skip to main content

Άρης: Η έλλειψη χαφ φέρνει πονοκεφάλους σε Παντελίδη ενόψει Λαμίας

Ο Μπάσα είναι τιμωρημένος, ο Σιώπης τραυματίας και αμφίβολος ενώ οι Κολάσο-Ιντζόγλου φεύγουν αφήνοντας έτσι μοναδική επιλογή για το κέντρο τον Ματίγια

Έντονος είναι ο προβληματισμός του Σάββα Παντελίδη για την προσεχή αναμέτρηση κόντρα στη Λαμία εξαιτίας της λειψανδρίας που επικρατεί στη μεσαία γραμμή του Άρη.

Συγκεκριμένα, ο έμπειρος τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του τιμωρημένου Μιτζέν Μπάσα που δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή μίας αγωνιστικής κόντρα στους Φθιωτούς.

Παράλληλα, η κατάσταση δυσκολεύει εξαιτίας του χθεσινού τραυματισμού του Μανώλη Σιώπη που υπέστη διάταση στον δικέφαλο και είναι αμφίβολη η συμμετοχή του στο παιχνίδι της Δευτέρας.

Συνεπώς, η κατάσταση με τους Νίκο Κολάσο και Λευτέρη Ιντζόγλου που ετοιμάζονται να αποχωρήσουν από το «Κλεάνθης Βικελίδης» αφήνει τους «κιτρινόμαυρους» ως μοναδική λύση για τα χαφ τον Χαβιέ Ματίγια με τον Παντελίδη να καλείται να να βρει λύσεις ώστε να παρατάξει την καλύτερη δυνατή εντεκάδα με μοναδικό στόχο την επιστροφή του Άρη στις νίκες.