Skip to main content

Άρης: Καταγγελία του Μενέντεθ σε FIFPRO για κακομεταχείριση (video)

Καταγγελία για κακομεταχείρηση έκανε ο ποδοσφαιριστής του Άρη, Άλεξ Μενέντεθ στην Παγκόσμια Ένωση Επαγγελματιών Ποδοσφαιριστών

Καταγγελία στην Παγκόσμια Ένωση Επαγγελματιών Ποδοσφαιριστών έκανε ο ποδοσφαιριστής του Άρη, Άλεξ Μενέντεθ, (δείτε εδώ το σχετικό βίντεο) που κατηγορεί τον Θεόδωρο Καρυπίδη και τον Άγγελο Χαριστέα για κακομεταχείριση.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται, η FIFPRO απαιτεί από τους δύο άνδρες να διακόψουν οποιαδήποτε καταχρηστική συμπεριφορά προς τον ποδοσφαιριστή.

Όπως τονίζει στην ανακοίνωσή της, ο Άρης αναγκάζει τον 28χρονο να αποχωρήσει από την ομάδα χωρίς να πληρωθεί αφού δεν υπολογίζεται, ενώ τον έχει στείλει να προπονείται μόνος του χωρίς να ακολουθεί το πρόγραμμα μαζί με τους συμπαίκτες του.

Ο γενικός γραμματέας της FIFPRO, Γιόνας Χόφμαν δήλωσε:" Ένας επαγγελματίας ποδοσφαιριστής έχει το θεμελιώδες δικαίωμα να πληρωθεί έγκαιρα την αμοιβή του αλλά έχει και το δικαίωμα να προπονείται με τους συμπαίκτες του".

Το συμβόλαιο του Μενέντεθ με τον Άρη τελειώνει το καλοκαίρι του 2020 και όπως αναφέρεται είναι απλήρωτος από τον Ιούλιο του 2019. Στις 5 Ιανουαρίου ο Άρης διέταξε τον 28χρονο να προπονείται ξεχωριστά από τους υπόλοιπους δύο φορές την ημέρα, χωρίς να του εξηγήσουν το λόγο.

Συγκεκριμένα ο ποδοσφαιριστής σχολίασε:

"Ζητώ να επιστρέψω στις προπονήσεις με τους συμπαίκτες μου. Έχω φτιάξει το πρόγραμμά που μου έστειλε η ομάδα, όμως προπονούμαι σε άθλιες συνθήκες. Μου είπαν πως θέλουν να με διώξουν".