Skip to main content

Άρης: Κινέζοι επιχειρηματίες και υψηλές παρουσίες στο Χαριλάου (video)

Ο Θόδωρος Καρυπίδης αποκάλυψε στα στελέχη των επενδυτικών ομίλων όλα όσα έχει στο μυαλό του για την άνοδο των «κιτρινόμαυρων».

Στη Θεσσαλονίκη βρέθηκαν 14 εκπρόσωποι βιομηχανικών και επενδυτικών ομίλων της Κίνας, μετά από κίνηση που έκανε η πρόεδρος του Hellenic Trade Council, η Ειρήνη Καρυπίδου.

Οι Κινέζοι επιχειρηματίες δραστηριοποιούνται στους τομείς της γεωργίας, της βαριάς βιομηχανίας, της υγείας, του χονδρικού εμπορίου, του τουρισμού, του real estate και των κατασκευών. Επικεφαλής της αποστολής ήταν ο δήμαρχος της Dong Guan, κ. Xiao Yafei.

Η Dong Guan αποτελεί το 4ο μεγαλύτερο εξαγωγικό κέντρο της Κίνας, και διαθέτει μεγάλη παράδοση στη βιομηχανική παραγωγή. Στόχος του Δήμου της Dong Guan είναι μέσω της Ελλάδας να ενισχύσει περαιτέρω τις εξαγωγές των προϊόντων του στην ευρύτερη περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης και της Ανατολικής Μεσογείου, δημιουργώντας ένα μόνιμο εκθεσιακό χώρο στην Θεσσαλονίκη».

Οι Κινέζοι, ωστόσο πέρασε και αρκετά μεγάλο κομμάτι του πρωινού τους στο «Κλεάνθης Βικελίδης», μαζί με τον Θόδωρο Καρυπίδη.

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Άρης, θέλησε να ξεναγήσει τους καλεσμένους του στις εγκαταστήσεις του γηπέδου και τους ανέφερε όλα όσα έχει στο μυαλό του για την ανακαίνιση του, αλλά και την άνοδο της ομάδας σε όλους τους τομείς.

Μάλιστα, ο δήμαρχος της Dong Guan πάτησε και στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου μαζί με τον ισχυρό άντρα της ΠΑΕ.

Οι δύο τους φωτογραφήθηκαν παρέα με φόντο τις κερκίδες και ο ιδιοκτήτης των «κιτρινόμαυρων» ανέβασε το στιγμιότυπο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Μάλιστα το «Aris Sports Cafe» δημοσίευσε βίντεο με πλάνα από την παρουσία των Κινέζων επισκεπτών στην έδρα των Θεσσαλονικέων.