Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2021
x

ΑΡΗΣ: ΚΟΥΠΟΝΙΑ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΤΗΣ ΚΑΕ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΤΡΟΜΗΤO

Ο «κιτρινόμαυρος» Ερασιτέχνης ανακοίνωσε πως συνεχίζει την προσπάθεια προκειμένου να βοηθηθεί οικονομικά ο «Αυτοκράτορας».

Tην προσπάθεια για ενίσχυση της ΚΑΕ Άρης συνεχίσει ο Ερασιτέχνης ανακοινώνοντας πως θα διαθέτει κουπόνια κατά την κυριακάτικη -ποδοσφαιρική- αναμέτρηση εναντίον του Ατρομήτου στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει ο «κιτρινόμαυρος» ΑΣ:

«Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ χρειάζεται τη στήριξη όλων μας και ο Α.Σ. ΑΡΗΣ ενημερώνει ότι θα διατίθενται κουπόνια ενίσχυσης πριν από τον αγώνα της ποδοσφαιρικής ομάδας με τον Ατρόμητο Αθηνών στο «Κλεάνθης Βικελίδης», την Κυριακή 01/03 (19:00).

Οι φίλοι του ΑΡΗ θα μπορούν να αγοράσουν κουπόνια των 5, 10 και 50 ευρώ πριν από τον τελευταίο αγώνα της ομάδας ποδοσφαίρου για την κανονική περίοδο της Superleague. Από τις 17:00, άτομα ορισμένα από τον Α.Σ. θα βρίσκονται στις εισόδους του γηπέδου για το συγκεκριμένο σκοπό.

Παράλληλα, παραμένει ανοιχτός ο λογαριασμός που έχει ανοίξει ο Α.Σ. ΑΡΗΣ στη VIVA για την οικονομική ενίσχυση της ΚΑΕ. Οι φίλοι του ΑΡΗ μπορούν να καταθέτουν το ποσό που επιθυμούν στην παρακάτω διεύθυνση:

https://www.viva.gr/tickets/sports/as-aris-enisxusi-kae-aris/».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ