Skip to main content

Άρης: Μεγάλη επένδυση στο Χαριλάου - Θα φωτίζεται εξ ολοκλήρου με LED!

Η εταιρεία που επιμελείται τα βελτιωτικά έργα στο «Κλεάνθης Βικελίδης» αποκάλυψε πως η συνολική δαπάνη θα ξεπεράσει τις 500.000 ευρώ.

Έτοιμο να γίνει το πρώτο γήπεδο στην Ελλάδα που θα φωτίζεται εξ ολοκλήρου μέσω τεχνολογίας LED είναι το «Κλεάνθης Βικελίδης».

Συγκεκριμένα, η εταιρεία «Pantzartzidis Group» που επιμελείται τα βελτιωτικά έργα στο γήπεδο του Άρη ανακοίνωσε την εν λόγω κίνηση που αποτελεί επιθυμία του προέδρου Θόδωρου Καρυπίδη γνωστοποιώντας πως θα ολοκληρωθεί στις 10 Ιουλίου ενώ η δαπάνη θα ξεπεράσει τις 500.000 ευρώ.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η εταιρεία:

«Σε συνεργασία με την εταιρεία GEYER και με εντόλη του προέδρου Θεόδωρου Καρυπίδη ξεκινάμε τις εργασίες αντικατάστασης του κεντρικού φωτισμού του γηπέδου που περιλαμβάνει τους δύο πυλώνες και τους κεντρικούς προβολείς στο στέγαστρο της θύρας 9 με νέους προβολείς τεχνολογίας LED.

Ένα έργο που όταν ολοκληρωθεί στις 10 Ιουλίου η δαπάνη του θα έχει ξεπεράσει το μισό εκατομμύριο ευρώ και θα καθιστά το γήπεδο ΚΛΕΑΝΘΗΣ ΒΙΚΕΛΙΔΗΣ το πρώτο γήπεδο ποδοσφαίρου στην Ελλάδα που θα έχει εξ ολοκλήρου φωτισμό τεχνολογίας LED !!!!
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ»!