Skip to main content

Άρης: Μυθομανής και δικομανής ο Καλαϊτζίδης, κινούμαστε δικαστικά

Ανακοίνωση εξέδωσαν οι «κιτρινόμαυροι» μετά τις καταγγελίες του Έλληνα τεχνικού - «Φτιάχνει άλλοθι για να καλύψει τη νέα του αποτυχία στο ποδόσφαιρο»

Νομικά κατά του προπονητή του Απόλλωνα Πόντου, Δημήτρη Καλαϊτζίδη, για τα όσα διέρρευσαν περί στημένων αγώνων στη Football League, κινείται η ΠΑΕ Άρης.

Ο κ. Καλαϊτζίδης φέρεται να κατέθεσε στην αθλητική εισαγγελέα Θεσσαλονίκης πως, σε συνάντησή του με τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Αιγινιακός, Γ. Νιώπα, ο ίδιος του είπε πως ότι έλαβε 25.000 ευρώ για τον αγώνα Άρη – Αιγινιακού (28-10-2017, τελικό σκορ 5-0). Ο στοιχηματισμός φέρεται να αφορούσε ήττα του Αιγινιακού με πάνω από 4 γκολ.

Απαντώντας, η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ χαρακτηρίζει μυθομανή και δικομανή «τύπο» τον Δ. Καλαϊτζίδη. «Μας… είπαν και εμάς ότι επιχειρεί ένας… μυθομανής και δικομανής τύπος να εμπλέξει τον Άρη σε ευφάνταστα σενάρια, που σκαρφίστηκε αίφνης τώρα, μετά από 11 αγωνιστικές στο πρωτάθλημα. Τώρα τα… θυμήθηκε», αναφέρεται σε ανακοίνωση των «κιτρίνων».

Και προστίθεται: «Ο καθένας καταλαβαίνει ότι προσπαθεί ο συγκεκριμένος τύπος να δημιουργήσει άλλοθι, προκειμένου να καλύψει τα δικά του λάθη και τη νέα του αποτυχία στο ποδόσφαιρο, όπως σε όλες τις προηγούμενες ομάδες του. Φυσικά θα πάρει την απάντησή του με τον τρόπο που πρέπει και εκεί που πρέπει. Έχει ήδη επιληφθεί της υπόθεσης η νομική μας υπηρεσία».

«Και κάτι τελευταίο. Κατανοούμε την ενόχληση μερικών με τον ΑΡΗ και είμαστε βέβαιοι ότι… Ζουράριδες και Καλαϊτζίδηδες θα εμφανιστούν κι άλλοι όσο θα πλησιάζουμε προς την εκπλήρωση του στόχου μας. Να ξέρουν, όμως, όλοι το εξής: Ο ΑΡΗΣ είναι συσπειρωμένος και δυνατός όσο ποτέ. Αυτά που ξέρανε να τα ξεχάσουν!», καταλήγει η ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης.