Skip to main content

Άρης: Νέα παράταση από το CAS στην υπόθεση Ντουρμισάι

Το CAS πήρε εκ νέου παράταση και αναμένεται να καταλήξει έως τις αρχές του νέου έτους και συγκεκριμένα έως τις 10 Ιανουαρίου

Παρατείνεται έως και τις 10 Ιανουαρίου του 2022 η απόφαση του CAS σχετικά με την έφεση που κατέθεσε η ΠΑΕ Άρης για την ποινή απαγόρευσης μεταγραφών, που της επέβαλε η πειθαρχική επιτροπή της FIFA.

Οι Θεσσαλονικείς απευθύνθηκαν νομικά στο Ανώτατο Αθλητικό Δικαστήριο της Λοζάνης για την κατάρριψη της απόφασης ποινής απαγόρευσης μεταγραφών για έναν χρόνο, που τους επέβαλε η πειθαρχική επιτροπή της FIFA για την υπόθεση μεταγραφής του Φιορίν Ντουρμισάι.

Αρχικά η απόφαση αναμένονταν την περασμένη άνοιξη, ωστόσο, κατόπιν νέας ενημέρωσης που έλαβε ο Άρης, το CAS πήρε εκ νέου παράταση και αναμένεται να καταλήξει έως τις αρχές του νέου έτους και συγκεκριμένα έως τις 10 Ιανουαρίου.

Στο στρατόπεδο των «κιτρινόμαυρων» επικρατεί αγωνία για την εξέλιξη των πραγμάτων, καθώς θέλουν να είναι βέβαιοι πως μπορούν να προχωρήσουν σε μεταγραφική ενίσχυση τον Ιανουάριο, αναμένοντας το πράσινο φως από το Ανώτατο Αθλητικό Δικαστήριο.