Skip to main content

ΚΑΕ Άρης: Ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το Περιστέρι - Ερωτηματικό για τον Φίλλιο

Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε σήμερα Παρασκευή 18 Νοεμβρίου με μία μεσημεριανή προπόνηση στο «Nick Galis Hall» και η ομάδα αναχωρεί για την Αθήνα.

Ο Άρης ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον εκτός έδρας αγώνα με το Περιστέρι bwin, ο οποίος θα διεξαχθεί το Σάββατο 19 Νοεμβρίου, στις 16:00 στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Basket League.

Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε σήμερα Παρασκευή 18 Νοεμβρίου με μία μεσημεριανή προπόνηση στο «Nick Galis Hall». Ο Γιώργος Φίλλιος ακολούθησε ένα μέρος της προπόνησης. Ο 20χρονος γκαρντ θα ταξιδέψει με την αποστολή στην Αθήνα και η διαθεσιμότητά του θα κριθεί από την κατάστασή του πριν από το τζάμπολ του αγώνα.

Η αποστολή του Άρη αναχωρεί το απόγευμα αεροπορικώς για την Αθήνα και απαρτίζεται από τους Νοά Χόρκλερ, Σεβέζ Γκούντγουιν, Ελάιζα Μήτρου – Λονγκ, Ισμαέλ Σανόγκο, Βασίλη Τολιόπουλο, Σταύρο Σχίζα, Βασίλη Καββαδά, Γιώργο Φίλλιο, JD Νότε, Γιάννη Σιδηροηλία, Όμηρο Νετζήπογλου, Ρισόντ Πακ.

Την αποστολή στην Αθήνα θα ακολουθήσει και ο τραυματίας Τζος Χάγκινς, προκειμένου να συμπαρασταθεί στους συμπαίκτες του στην αναμέτρηση. Σημειώνεται ότι ο αγώνας θα μεταδοθεί ζωντανά από τον τηλεοπτικό σταθμό «ΕΡΤ3».

Χασανίδης: Ομάδα με βάθος και ενέργεια το Περιστέρι

Ο άμεσος συνεργάτης του Γιάννη Καστρίτη στην τεχνική ηγεσία του Άρη, Χρήστος Χασανίδης, δήλωσε για τον αγώνα με το Περιστέρι bwin ότι «είναι το τρίτο εκτός έδρας παιχνίδι μας στο πρωτάθλημα. Κάθε αγώνας μακριά από την έδρα μας έχει αντικειμενικές δυσκολίες. Πόσω μάλλον αυτός κόντρα στο Περιστέρι, το οποίο φέτος παρουσιάζεται πολύ δυνατό. Παίζει σε δύο διοργανώσεις και έχει βάθος στον πάγκο και μεγάλο ροτέισον. Διαθέτει και ένα τεχνικό επιτελείο που με την εμπειρία του έχει δομήσει μία πολύ καλή ομάδα, η οποία βγάζει πολλή ενέργεια και στις δύο άκρες του γηπέδου και είναι δυσκολοκατάβλητος αντίπαλος.

Εμείς, μετά τη διακοπή και με τις προσθήκες που κάναμε, έχουμε μεγαλώσει επίσης το ροτέισον. Περιμένουμε να δούμε σε συνθήκες αγώνα πόσο έχουν εγκλιματιστεί οι νέοι παίκτες. Τα πρώτα δείγματά τους είναι θετικά. Σίγουρα βοήθησε ότι τα παιδιά είχαν μία έξτρα εβδομάδα για να προσαρμοστούν, αυτός ήταν κι ένας λόγος που οι κινήσεις αυτές έγιναν την κατάλληλη στιγμή, για να υπάρχει αυτό το χρονικό περιθώριο».