Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2020
x

ΑΡΗΣ: ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΦΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ UEFA ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΡΙΛΑΟΥ

Οι επικεφαλής των «κιτρινόμαυρων» αισιοδοξούν πως τα πάντα θα είναι έτοιμα για το πρώτο φετινό ευρωπαϊκό ραντεβού κόντρα στην ΑΕΛ Λεμεσού.

Σε ετοιμότητα βρίσκεται ο Άρης ενόψει του ευρωπαϊκού εντός έδρας αγώνα απέναντι στην ΑΕΛ Λεμεσού την Πέμπτη 25 Ιουλίου, έχοντας στείλει τον σχετικό φάκελο στην UEFA και περιμένοντας το τελικό «ΟΚ» της Ομοσπονδίας.

Όπως μεταδίδει το «Pressaris», οι εργασίες για την τελική παράδοση του «Κλεάνθης Βικελίδης» έχουν μπει στην τελική τους ευθεία, με τους ανθρώπους του Άρη να αισιοδοξούν πως τα πάντα θα είναι έτοιμα για το πρώτο φετινό ευρωπαϊκό ραντεβού των «κιτρινόμαυρων».

Οι αλλαγές που είχαν ζητηθεί να γίνουν στο γήπεδο από την UEFA και τον επικεφαλής της επιτροπής της, Ντανίλο Φιλακιόνε, έχουν σχεδόν τελειώσει και απομένουν κάποιες λεπτομέρειες προκειμένου να ολοκληρωθούν οι εργασίες στο 100%.

Μάλιστα, ο Ιταλός επίτροπος δεν ήρθε τελικά όπως ήταν αρχικά προγραμματισμένο στις 12 Ιουλίου, αλλά η άφιξη του και η επίβλεψη των αλλαγών αναμένεται να γίνουν στο τέλος της τρέχουσας εβδομάδας.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ