Skip to main content

Άρης: Πλήρης στο αυριανό ντέρμπι απέναντι στον Ηρακλή

Σημαντικό για τον Σάββα Καμπερίδη αποτελεί πως μπορεί να υπολογίζει σε όλους τους παίκτες του συμπεριλαμβανομένου και του Δημήτρη Σταμάτη.

Τον Ηρακλή, σε εξ’ αναβολής αναμέτρηση για τη 2η αγωνιστική της Basket League, υποδέχεται αύριο (10/11) ο Αρης (17:00, ΕΡΤ3, ERTSPORTS). Παιχνίδι που θα διεξαχθεί με όλα τα απαιτούμενα που προστάζει το υγειονομικό πρωτόκολλο, λόγω κορωνοϊού, στο Αλεξάνδρειο και υπενθυμίζεται είχε αναβληθεί το τελευταίο διάστημα δύο φορές.

Σημαντικό για τον Σάββα Καμπερίδη αποτελεί πως μπορεί να υπολογίζει σε όλους τους παίκτες του συμπεριλαμβανομένου και του Δημήτρη Σταμάτη, ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε.

Ο τεχνικός των «κίτρινων» μίλησε σήμερα για το ματς, μέσω της επίσημης σελίδας της ΚΑΕ στο διαδίκτυο, αναφέροντας: «Πρόκειται για ένα τοπικό ντέρμπι, με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Ο Ηρακλής είναι μια καλή και αθλητική ομάδα, την οποία γνωρίζουμε και μας γνωρίζει αρκετά καλά.

Ερωτηματικό για όλους είναι ο αγωνιστικός ρυθμός των ομάδων, καθώς οι συνεχείς αναβολές δεν βοηθούν τους παίκτες, οπότε η πνευματική ετοιμότητα και το ποιος το θέλει παραπάνω, θα καθορίσουν το νικητή».

Η προετοιμασία του Αρη για την αυριανή μάχη ολοκληρώθηκε με σημερινή απογευματινή προπόνηση, στο Nick Galis Hall, πριν την οποία τα στελέχη της ομάδας υποβλήθηκαν σε τεστ για Covid-19.