Skip to main content

Άρης: Σε φουλ ρυθμούς εν όψει Αστέρα Τρίπολης - Αύριο ανακοινώνεται η αποστόλη

Μετά την ολοκλήρωση της αυριανής προπόνησης ο Τερζής θα ανακοινώσει την αποστολή, η οποία το μεσημέρι θα αναχωρήσει για την πελοποννησιακή πόλη

Με την προπόνηση, που θα γίνει το πρωί του Σαββάτου 10 Σεπτεμβρίου στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώνεται η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Άρη ενόψει της αναμέτρησης με τον Αστέρα Τρίπολης (11/09, 21:30 - «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης»), στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης, ο Απόστολος Τερζής θα ανακοινώσει την αποστολή, η οποία το μεσημέρι θα αναχωρήσει για την πελοποννησιακή πόλη. Για το παιχνίδι κόντρα στους Αρκάδες, ο υπηρεσιακός τεχνικός των κιτρινόμαυρων δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Μπράιαν Νταμπό, ο οποίος θα εκτίσει ποινή μιας αγωνιστικής, έχοντας αποβληθεί στο ντέρμπι της περασμένης εβδομάδας με τον ΠΑΟΚ. Η σημερινή προπόνηση είχε και ένα ευχάριστο απρόοπτο, καθώς τις εγκαταστάσεις επισκέφτηκε ο 12χρονος Ηλίας, στον οποίο δόθηκε και μία φανέλα με τον αριθμό της ηλικίας του.  

Εν τω μεταξύ, ο Άλαν Πάρντιου αναμένεται στις αρχές της επόμενης εβδομάδας στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να ολοκληρωθούν τα τυπικά και να υπογράψει το συμβόλαιό του, αναλαμβάνοντας την τεχνική ηγεσία του Άρη. Κάτι αντίστοιχο αναμένεται να συμβεί και με τον Πίτερ Ετεμπό, ο οποίος, σύμφωνα με τα αγγλικά ΜΜΕ, θα πει το «ναι» στους Θεσσαλονικείς.  

Παράλληλα, η ΠΑΕ Άρης ενημέρωσε ότι συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου και ολοκληρώνεται την ερχόμενη Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου.