Skip to main content

Άρης σε ΠΑΟΚ: Να ασχοληθεί εισαγγελέας με τον Γκαρσία αλλά και με την ΠΑΕ Βέροια

Η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ με διαρροή της πρότεινε να ασχοληθεί κάποιος εισαγγελέας με υποθέσεις της ΠΑΕ Βέροιας, απαντώντας έτσι στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Με διαρροή της η ΠΑΕ Άρης απάντησε στο γραφείο τύπου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ περί εισαγγελικής παρέμβασης στη μεταγραφή του Ματέο Γκαρσία, πρότεινε όμως να ασχοληθεί και με υποθέσεις της ΠΑΕ Βέροιας.

Διαβάστε ακόμη: ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Εύκολη η επίκληση εισαγγελέων για αόριστες καταγγελίες

Μέσω του γραφείου Τύπου της η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έκανε επίκληση εισαγγελέων και κάλεσε να ασχοληθούν με τη μεταγραφή του Ματέο Γκαρσία στον Άρη. Άμεση ήταν η απάντηση της ΠΑΕ Άρης καθώς μέσω διαρροής της δήλωσε απόλυτα σύμφωνη στην εξακρίβωση της μεταγραφής του Αργεντίνου μεσοεπιθετικού στους κιτρινόμαυρους, πρότεινε όμως να ασχοληθεί κάποιος εισαγγελέας με υποθέσεις της ΠΑΕ Βέροιας.

Για την ακρίβεια, η ΠΑΕ Άρης ανέφερε στη διαρροή της… «ο εισαγγελέας μπορεί να ασχοληθεί ότι ώρα θέλει με τον Ματέο Γκαρσια και να εξακριβώσει ποιος πλήρωσε τη μεταγραφή και πως πληρώνεται ο παίκτης. Κάποιος εισαγγελέας μπορεί όμως να ασχοληθεί και με υποθέσεις της ΠΑΕ Βέροιας και να βγάλει λαυράκι... το νου σας ...».