Τρίτη 7 Απριλίου 2020
x

ΑΡΗΣ ΣΕ ΞΑΝΘΗ: ΔΕΝ ΔΙΝΕΤΕ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΛΟΓΩ «ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΦΕΝΤΙΚΟΥ»

Συνεχίζεται ο πόλεμος ανακοινώσεων μεταξύ του Άρη και της Ξάνθης με διακύβευμα τη μη χορήγηση εισιτηρίων από τους Ακρίτες στους Κίτρινους.

Το γαϊτανάκι ανακοινώσεων μεταξύ των ΠΑΕ Άρης και Ξάνθης συνεχίζεται μετά την απόφαση των «Ακριτών» να μην χορηγήσουν εισιτήρια στους Κίτρινους για το μεταξύ τους παιχνίδι την ερχόμενη Κυριακή.

Όπως και η Ξάνθη έτσι και ο Άρης απαντά με δηκτικό τρόπο στα όσα καταλογίζει η απέναντι πλευρά.

Μάλιστα ο Άρης αφήνει αιχμές για σχέσεις της ομάδας με τον Ιβάν Σαββίδη, κάνοντας λόγο για «μεγάλο αφεντικό» που δεν επιτρέπει τη χορήγηση εισιτηρίων, χωρίς πάντως να κατονομάζει τον μεγαλομέτοχο του ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά:

Προς αποκατάσταση της πραγματικής αλήθειας και όχι της «αλήθειας», που εσείς σκοπίμως κατασκευάσατε, για λόγους εντυπώσεων, η ΠΑΕ ΑΡΗΣ νιώθει την υποχρέωση να βάλει κάποια πράγματα στη θέση τους, αναφορικά με την ανακοίνωση της ΠΑΕ Ξάνθη:

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ουδεμία ευθύνη φέρει για τα όσα υποστηρίζει η ΠΑΕ Ξάνθη περί... πλαστών εισιτηρίων.

Θυμίζουμε, δε, στην ΠΑΕ Ξάνθη ότι η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ΔΕΝ παρέλαβε επισήμως εισιτήρια στο περσινό παιχνίδι και ότι η μετακίνηση των φιλάθλων μας ήταν μεμονωμένη. Αυτό προφανώς είναι κάτι που της διαφεύγει…

Ωστόσο, όταν ενημερωθήκαμε για το συμβάν, προθυμοποιηθήκαμε αμέσως να κλείσουμε το ζήτημα, καταβάλλοντας το ποσό των 900 ευρώ, που αντιστοιχεί στα 45 εισιτήρια των 20 ευρώ (τόσα εμφανίστηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα Ξάνθης, μετά το παιχνίδι με την ΠΑΕ Ξάνθη).

Αίφνης, όμως, η ΠΑΕ Ξάνθη αξίωσε το ποσό των 5.000 ευρώ (προφανώς τόσα της έλειπαν…), υποστηρίζοντας ότι το πρόβλημα δεν αφορούσε σε 45 εισιτήρια, αλλά σε 260, όπως λέει στην ανακοίνωσή της τώρα ή σε… «περίπου 250», όπως κατέθεσε η ίδια στην Αστυνομία μετά το συμβάν!

Τελικά ήταν 45, 250, 260... Πόσα ήταν;

Αυτή, λοιπόν και μόνο αυτή, είναι η πραγματική αλήθεια. Από την άλλη, η ΠΑΕ ΑΡΗΣ κατανοεί πλήρως την σύγχυση της ΠΑΕ Ξάνθη.

Εισιτήρια δεν μας δίνετε γιατί δεν σας επιτρέπει το «μεγάλο αφεντικό». Πείτε την αλήθεια. Μην ντρέπεστε… Είναι κοινό μυστικό άλλωστε...

Μην εκτίθεστε άλλο. Σας βλέπουν…
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ