Skip to main content

Άρης: Συμφωνία Καρυπίδη - Μάντζιου για δύο ακόμα χρόνια

Ο ισχυρός άνδρας του Άρη έκανε πρόταση για διετή συνεργασία στον Άκη Μάντζιο που έγινε αποδεκτή και συνεχίζει το έργο του στον πάγκο της ομάδας.

Στον πάγκο των Κιτρίνων θα κάθεται για τα επόμενα δύο χρόνια ο Άκης Μάντζιος μετά από συμφωνία του Έλληνα τεχνικού με τον Θόδωρο Καρυπίδη χθες σε συνάντηση που είχαν στην Αθήνα.

Ο ισχυρός άνδρας του  Άρη έκανε πρόταση για διετή συνεργασία στον Άκη Μάντζιο που έγινε αποδεκτή και ο νυν προπονητής της ομάδας μπορεί να να συνεχίσει το έργο του.

Σύμφωνα με πηγές από την ΠΑΕ Άρης το νέο συμβόλαιο είναι και μια επιβράβευση του Μάντζιου από τον Καρυπιδη δεδομένου ότι ήρθε στην ομάδα μετά την έναρξη του πρωταθλήματος, η ομάδα έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο και τερμάτισε στην 3η θέση χάνοντας τη 2η στις λεπτομέρειες κατά τ η διάρκεια των πλέι οφ.

Ο σχεδιασμός της νέας χρονιάς

Καθώς οι συζητήσεις για επέκταση συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρώ ολοκληρώθηκαν γρήγορα και με θετικό πρόσημο, Καρυπίδης και Μάντζιος ασχολήθηκαν περισσότερη ώρα για τον σχεδιασμό της νέας σεζόν, εν αναμονή της άρσης του ban που έχει επιβληθεί στην ομάδα.

Ιδιοκτήτης και προπονητής συμφώνησαν να συνεχιστεί η αναζήτηση παικτών που θα μπορούσαν να ενισχύσουν την ομάδα με την ελπίδα ότι η απαγόρευση θα αρθεί σύντομα.

Κατά πληροφορίες ο Θόδωρος Καρυπιδης ενημέρωσε τον Άκη Μάντζιο ότι παρότι η φετινή χρονια ήταν πολύ δύσκολη χωρίς κόσμο και η ζημιά συνολικά τον τελευταίο 1.5 χρόνο φτάνει τα 8.5 εκατ ευρώ, εφόσον υπάρξει δικαίωμα μεταγραφών θα γίνουν 5-6 ποιοτικές προσθήκες ώστε η ομάδα να ανεβει ακόμη ένα επίπεδο τη νέα σεζόν .

Το μπατζετ θα αυξηθεί κατά  3-4 εκατ ευρώ σύμφωνα με τα λεγόμενα του Καρυπίδη στον Μ΄άντζιο με στόχο να δημιουργηθεί μια ομάδα που θα έχει στόχο τους ομίλους του Europa conference league

Οι δύο άνδρες μίλησαν επίσης για την προετοιμασία και την ακόμη καλύτερη οργάνωση και λειτουργία της ομάδας τη νέα σεζόν.

Η ομάδα θα μεταβεί για λίγες μέρες στο προπονητικό κέντρο των 3-5 Πηγαδίων στη Νάουσα για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας και μετά στο εξωτερικό για φιλικά προετοιμασίας.