Skip to main content

Άρης: Συνάντηση Καρυπίδη - Χαριστέα για μεταγραφικά και αποδεσμεύσεις

Θόδωρος Καρυπίδης και Άγγελος Χαριστέας συναντήθηκαν για να συζητήσουν από κοντά για όλα τα θέματα της ομάδας και τη μέχρι τώρα πορεία του Άρη

Ένας μήνας απομένει για την επίσημη έναρξη της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου και οι άνθρωποι του Άρη ετοιμάζουν το τελευταίο διάστημα πιο εντατικά τον σχεδιασμό τους.

Ο Θόδωρος Καρυπίδης και ο Άγγελος Χαριστέας συναντήθηκαν σήμερα στα γραφεία της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ, προκειμένου να συζητήσουν από κοντά για όλα τα θέματα της ομάδας και τη μέχρι τώρα πορεία της ομάδας, δίνοντας ιδιαίτερα έμφαση στα ζητήματα που έχουν να κάνουν με το ρόστερ.

Σε πρώτη φάση τούς δυο άντρες απασχολούν οι αποδεσμεύσεις, ώστε με βάση τους παίκτες που τελικά θα συμφωνήσουν να φύγουν να καθορίσουν και τον συνολικό αριθμό των μεταγραφών.

Οι «κίτρινοι» θα πάρουν τις τελικές αποφάσεις ανάλογα με τα δεδομένα που θα προκύψουν από τις αποχωρήσεις, έχοντας ωστόσο ένα βασικό πλάνο κατά νου για τις θέσεις που έτσι και αλλιώς κρίνουν ότι χρειάζονται ενίσχυση.

Φυσικά, όλα αυτά θα πραγματοποιηθούν σε συνεννόηση με τον Μίχαελ Ένινγκ, που σύντομα θα καταλήξει στις οριστικές του εισηγήσεις.