Skip to main content

Άρης: Σειρήνες από τα Εμιράτα για Ιντέγε και Φετφατζίδη

Πριν λίγες μέρες, ο Θ. Καρυπίδης απέρριψε πρόταση της Αλ Ουάντα, η οποία αφορούσε τον Γιάννη Φετφατζίδη, παρά το γεγονός ότι ήταν αρκετά δελεαστική

Χαλί εκατομμυρίων στα πόδια των Μπράουν Ιντέγε και Γιάννη Φετφατζίδη και στον Άρη ετοιμάζεται να στρώσει ομάδα, η οποία εδρεύει στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύονται στην εφημερίδα Metrosport της Τετάρτης, πρόταση στην ΠΑΕ υπερβαίνει τα 3 εκατ. ευρώ, ωστόσο στην Αλκμήνης βάζουν κάτω όλα τα ενδεχόμενα, πριν πάρουν οριστική απόφαση.

Πριν λίγες μέρες, ο Θόδωρος Καρυπίδης απέρριψε πρόταση της Αλ Ουάντα, η οποία αφορούσε τον Γιάννη Φετφατζίδη, παρά το γεγονός ότι ήταν αρκετά δελεαστική. Κάπου εκεί φάνηκε ότι κλείνει το θέμα, αν και η ίδια ομάδα επανήλθε με βελτιωμένη πρόταση. Τα τελευταία 24ωρα, όμως, προέκυψε νέα εξέλιξη, η οποία έχει δύο όμως κεντρικά πρόσωπα. Εκτός του “Φέτφα” στο πακέτο της προσφοράς περιλαμβάνεται και ο Μπράουν Ιντέγε, μόνο που δεν έχει διευκρινιστεί, αν η ενδιαφερόμενη ομάδα είναι η Αλ Ουάντα ή κάποια άλλη.

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, η απόφαση ανήκει στον επικεφαλής της εταιρείας. Από τη μία στα γραφεία υπάρχει δελεαστική πρόταση εκατομμυρίων ευρώ και από την άλλη τίθεται αγωνιστικό ζήτημα, το οποίο σχετίζεται και με το μεταγραφικό ban.

Αν οι “κιτρινόμαυροι” μπορούσαν να κινηθούν ελεύθερα στο παζάρι του Ιανουαρίου, τότε θα αυξάνονταν και οι πιθανότητες πώλησης κάποιων εκ των δύο ποδοσφαιριστών, γιατί τα χρήματα που δίνουν οι Αραβες δεν είναι αμελητέα. Στην παρούσα φάση, όμως, οι Θεσσαλονικείς, ακόμη κι αν... πουλήσουν, δεν είναι σε θέση να αγοράσουν, για να καλύψουν το όποιο κενό παρουσιαστεί, σημειώνεται.

«Οι “κιτρινόμαυροι” δεν θέλουν να σκεφτούν το μέλλον τους χωρίς τον Γιάννη Φετφατζίδη. Από την άλλη, θα μπορούσαν να ζήσουν και χωρίς τον Μπράουν Ιντέγε, ωστόσο ο Νιγηριανός έχει βάλει stop σε κάθε σκέψη των “κιτρινόμαυρων”. Παράθυρο αλλαγής δεδομένων, πάντως, υφίσταται, γιατί τα λεφτά είναι… πολλά», καταλήγει το ρεπορτάζ της εφημερίδας.