Skip to main content

Άρης: Στη Θεσσαλονίκη ο Πάρντιου - «Να δουλέψουμε και να πάρουμε αποτελέσματα» (φωτο)

Το μεσημέρι αφίχθη στο αεροδρόμιο Μακεδονία ο Άλαν Πάρντιου, για να επισημοποιηθεί η συμφωνία του με τον Άρη για τον πάγκο του

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται ο νέος τεχνικός του Άρη, Άλαν Πάρντιου. Ο νέος προπονητής των κιτρίνων αφίχθη νωρίς το μεσημέρι στο αεροδρόμιο Μακεδονία, έχοντας στο πλευρό του τον άμεσο συνεργάτη του, Άλεξ Ντάιερ.

Από πλευράς ΠΑΕ, τον υποδέχθηκαν οι Αγησίλαος Τουμαζάτος (Γενικός Διευθυντής), Δημήτρης Νιαρχάκος (Διευθυντής Ποδοσφαιρικού Τμήματος) και ο υπεύθυνος Επικοινωνίας, Παντελής Ζουμπούλης.

«Είμαι περήφανος που βρίσκομαι εδώ. Έχω δει την ομάδα, έχω τη δική μου φιλοσοφία. Κοιτάζω μπροστά μου, την πρόκληση. Θα γνωριστώ με τα παιδιά αργότερα σήμερα. Θα περάσω στην ομάδα τα δικά μου “θέλω”. Κάποια παιδιά τα γνωρίζω ήδη. Δεν θέλω να πω πολλά πράγματα σήμερα, εδώ. Πρέπει να δουλέψουμε και να πάρουμε αποτελέσματα. Στη παρούσα φάση δεν μπορώ να αλλάξω πολλά, αλλά σιγά-σιγά θα κάνω τις δικές μου παρεμβάσεις», ανέφερε ο Άλαν Πάρντιου στις πρώτες του δηλώσεις, ενώ αξιοσημείωτο είναι πως θα βρεθεί και στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρύσιου το απόγευμα, δίνοντας το παρών στην προπόνηση της ομάδας.

Υπενθυμίζεται πως ο 61χρονος Βρετανός αναμένεται να βάλει την υπογραφή του σε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους «κιτρινόμαυρους», σηκώνοντας άμεσα μανίκια, καθώς ακολουθεί το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (18/9, 20:00) στο «Κλ. Βικελίδης» όπου θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του.