Skip to main content

Άρης: Τελειώνει του Ντιοπ, προς ανανέωση ο Μπεναλουάν

Ο 24χρονος Σενεγαλέζος μέσος αναμένεται να βρίσκεται αύριο στη Θεσσαλονίκη ώστε να ολοκληρώσει η μετακίνησή τους στους κιτρινόμαυρους.

Κοντά στην ολοκλήρωση δυο μεταγραφικών κινήσεων βρίσκεται ο Άρης. Εντός των επόμενων ημερών θα ανακοινωθεί και επίσημα η απόκτηση του Παπέ Σεϊκ Ντιοπ αλλά και η επέκταση του συμβολαίου του Γιοχάν Μπεναλουάν.

Ο 24χρονος Σενεγαλέζος μέσος αναμένεται να βρίσκεται αύριο στη Θεσσαλονίκη ώστε να ολοκληρώσει, έστω και με καθυστέρηση σχεδόν μίας εβδομάδας, τη μετακίνησή τους στους κιτρινόμαυρους. Ο Ντιοπ θα αποκτηθεί έχοντας μείνει ελεύθερος από τη Λυών, με την οποία πραγματοποίησε συνολικά 25 εμφανίσεις - καμία όμως τη σεζόν που ολοκληρώθηκε.

Ο δε 35χρονος Γαλλοτυνήσιος κεντρικός αμυντικός έφτασε εν τέλει σε συμφωνία με τους ανθρώπους του Άρη ώστε να μείνει για έναν ακόμα χρόνο στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Στη διετία που βρίσκεται στους Θεσσαλονικείς έχει πραγματοποιήσει συνολικά 27 συμμετοχές.

Υπενθυμίζεται ότι το μεσημέρι της Τρίτης (28/6) ο Χερμάν Μπούργος και οι ποδοσφαιριστές του θα πετάξουν για την Αυστρία, καθώς στο Σόχαου θα πραγματοποιηθεί ως τις 8 Ιουλίου το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Παπέ Σεϊκ και Μπεναλουάν θα ενσωματωθούν προσεχώς στην αποστολή κάτι που αναμένεται να συμβεί και με τον 24χρονο Κονγκολέζο αριστερό αμυντικό Μπράντλεϊ Μαζικού. Όπως αναφέρουν, μάλιστα από την ΠΑΕ Άρης είναι σε καλό σημείο και οι επαφές με τον Αντρέ Γκρέι του οποίου το συμβόλαιο με τη Γουότφορντ ολοκληρώνεται και εξετάζει την πρόταση των κιτρινόμαυρων.