Skip to main content

Άρης: Θλάση ο Ντουάρτε, πονοκέφαλος για τον Μάντζιο - Συνεχίζεται η προετοιμασία

Ο Ολλανδός χαφ, στην πρώτη του προετοιμασία έπειτα από μία διετία, υπέστη θλάση α’ βαθμού στη γάμπα και θα χάσει μεγάλο κομμάτι της προετοιμασίας.

Δεν απέφυγε, τελικά, τα χειρότερα ο Λερίν Ντουάρτε. Ο Ολλανδός χαφ, στην πρώτη του προετοιμασία έπειτα από μία διετία, υπέστη θλάση α’ βαθμού στη γάμπα και θα χάσει μεγάλο κομμάτι της προετοιμασίας.  

Ο 30χρονος πρώην άσος του Άγιαξ θα επιστρέψει στα 3-5 Πηγάδια της Νάουσας προκειμένου να ακολουθήσει πρόγραμμα αποθεραπείας και τις επόμενες ημέρες θα γίνει επανεκτίμηση της κατάστασής του. Η απουσία του δημιουργεί ακόμα έναν πονοκέφαλο στον Άκη Μάντζιο που βλέπει τις λύσεις για τη μεσαία γραμμή να μειώνονται δραματικά: ο Λούκας Σάσα παραμένει στη Βραζιλία όντας «θύμα» του κορονοϊού, ο Τζέιμς Τζέγκο συνεχίζει το ατομικό πρόγραμμα αποκατάστασης ενώ ο Έργκις Κάτσε είναι πια παρελθόν. Αυτός που έχει απομείνει από την «παλιά φρουρά» είναι πλέον ο 33χρονος Χαβιέ Ματίγια, με τον Μάντζιο να «ανεβάζει» από την Κ19 και τον Ζήση Σαλιάρη.  

Κατά τα άλλα, ατομικό πρόγραμμα αποκατάστασης πραγματοποίησε και ο Λίντσεϊ Ρόουζ ενώ για τους υπόλοιπους κιτρινόμαυρους το... μενού περιελάμβανε ενεργοποίηση, passing game, ασκήσεις πρέσινγκ και αμυντικής μετάβασης, τελειώματα φάσεων για ένα γκρουπ και αμυντική υποομαδική τακτική για το άλλο γκρουπ και παιχνίδι τακτικής.

Αύριο, Τετάρτη, οι ποδοσφαιριστές του Άρη θα προπονηθούν πρωί και απόγευμα στο αθλητικό κέντρο του Βερμίου.