Skip to main content

Μπάσκετ: Ο Άρης ζήτησε αναβολή με Ολυμπιακό λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού

Τέσσερα κρούσματα κορωνοϊού έχουν εντοπιστεί συνολικά στην ομάδα του Άρη - Ζήτησε αναβολή της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό

Νέο κρούσμα του κορωνοϊού εντοπίστηκε στην ομάδα του Άρη.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης ανακοίνωσε ότι βρέθηκε και τρίτος παίκτης θετικός στον ιό, κάτι που σημαίνει ότι πλέον τα κρούσματα ανέρχονται συνολικά στα τέσσερα.

Ως εκ τούτου, η ομάδα κατέθεσε αίτημα στον ΕΣΑΚΕ για την αναβολή της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό, που είναι προγραμματισμένη για την ερχόμενη Δευτέρα (20/12, 17:15), στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Stoiximan Basket League.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ:

«Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ ενημερώνει ότι βρέθηκε και τρίτο θετικό κρούσμα Covid-19 το οποίο αφορά σε αθλητή της ομάδας μας. Συνολικά τα κρούσματα έφτασαν τα τέσσερα, συμπεριλαμβανομένου και του μέλους του επιτελείου.

Με δεδομένη την εμφανή διασπορά του ιού στην ομάδα μας και με γνώμονα την προστασία των καλαθοσφαιριστών και του τεχνικού επιτελείου, η σημερινή (Παρασκευή 17/12) προπόνηση, η οποία ήταν προγραμματισμένη για το απόγευμα, αναβλήθηκε.

Επίσης, βάσει των παραπάνω, αλλά και της πληθώρας κρουσμάτων (οκτώ) στον προηγούμενο αντίπαλό μας, Π.Α.Ο.Κ. και με τον κίνδυνο της περαιτέρω διασποράς, η ΚΑΕ ΑΡΗΣ αιτήθηκε στον ΕΣΑΚΕ την πραγματοποίηση άμεσης συνεδρίασης της Επιτροπής Πρωταθλήματος, με θέμα την αναβολή του αγώνα με τον Ολυμπιακό (Δευτέρα 20/12, 17:15)».