Skip to main content

«Αρίστευσε» η Κονσερβοποιία Βορείου Αιγαίου στα βραβεία Ελληνική Αξία

Ο Σύνδεσμος Βιομηχάνων Βορείου Ελλάδος βράβευσε την Κονσερβοποιία Βορείου Αιγαίου με το βραβείο Περιφερειακής Αριστείας Κεντρικής Μακεδονίας.

Το βραβείο Περιφερειακής Αριστείας Κεντρικής Μακεδονίας απένειμε στην Κονσερβοποιία Βορείου Αιγαίου (ΚΟΝΒΑ) ο Σύνδεσμος Βιομηχάνων Βορείου Ελλάδος (ΣΒΒΕ), στο πλαίσιο του θεσμού Βραβεία «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΞΙΑ» Βορείου Ελλάδος 2018, που διοργανώθηκε για 6η συνεχή χρονιά.

Σύµφωνα µε τα κύρια κριτήρια αξιολόγησης του θεσµού, αναδείχθηκαν υγιείς µεταποιητικές εταιρίες, οι οποίες γίνονται παραδείγµατα προσφοράς στο κοινωνικό σύνολο, καθώς:

• εξακολουθούν να επενδύουν στην Ελλάδα

• δηµιουργούν θέσεις εργασίας

• προστατεύουν το περιβάλλον

• υιοθετούν νέες τεχνολογίες

• παράγουν καινοτοµία

Η εταιρεία επισημαίνει, με ανακοίνωσή της, πως με το Βραβείο Περιφερειακής Αριστείας Κεντρικής Μακεδονίας επιβραβεύεται κάθε προσπάθεια της εταιρείας ΚΟΝΒΑ, που εδώ και 90 χρόνια µέχρι σήµερα, κατέχει ηγετική θέση στην ελληνική αγορά, προσφέροντας µοναδικά προϊόντα κορυφαίας ποιότητας στον Έλληνα καταναλωτή. Παράλληλα, σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, ενισχύει τον στόχο της εταιρίας να αποτελέσει πρεσβευτή του ελληνικού ψαριού στο εξωτερικό και να συµβάλει στην αναγνώριση της κορυφαίας ποιότητας διεθνώς.