Skip to main content

Αυξημένη αστυνόμευση στην Αριστοτέλους μετά τα συνεχή επεισόδια (φωτο)

Ο σημερινός σχεδιασμός της ΕΛΑΣ περιλαμβάνει αυξημένες περιπολίες και συχνή επιτήρηση στην περιοχή όπου σημειώθηκαν τα επεισόδια.

Αυξημένα είναι τα μέτρα αστυνόμευσης στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, μετά τα σοβαρά επεισόδια που σημειώθηκαν μεταξύ Πακιστανών τις τελευταίες ημέρες, ακόμα και χθες το μεσημέρι, μπροστά στα μάτια των περαστικών (Περισσότερα εδώ).

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές που μίλησαν στη Voria.gr ο σημερινός σχεδιασμός της ΕΛΑΣ περιλαμβάνει αυξημένες περιπολίες και συχνή επιτήρηση στην περιοχή όπου σημειώθηκαν τα επεισόδια, για να αποφευχθεί περαιτέρω ένταση.

Μάλιστα, λένε οι ίδιες πηγές, η ΕΛΑΣ είναι σε θέση να διαθέσει σήμερα μεγαλύτερο αριθμό αστυνομικών, καθώς δεν έχει προγραμματιστεί καμία συγκέντρωση διαμαρτυρίας και έτσι μπορεί να δοθεί προτεραιότητα στη φύλαξη της περιοχής.



Όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες, από νωρίς το πρωί επί της οδού Εγνατίας, στο ύψος της Αριστοτέλους έχει σταθμεύσει κλούβα της αστυνομίας, ενώ απαρατήρητοι δεν μένουν και οι αστυνομικοί οι οποίοι περιπολούν την ευρύτερη περιοχή της Αριστοτέλους.

Σημειώνεται ότι τις τελευταίες εβδομάδες, ολοένα και αυξάνονται τα περιστατικά βίας μεταξύ Πακιστανών τα οποία σημειώνεται μέρα μεσημέρι σ το κέντρο της πόλης και πολλές φορές σχετίζονται με το παράνομο εμπόριο τσιγάρων και καπνού.