Skip to main content

Αρκετές πιθανότητες για ζευγάρι ΑΕΚ - ΠΑΟΚ στους «16» του BCL!

Οι «ασπρόμαυροι» τερμάτισαν 4οι και στα νοκ άουτ του θεσμού θα αντιμετωπίσουν μία εκ των πρωτοπόρων ομάδων από τον 1ο, 3ο και 4ο όμιλο της διοργάνωσης

Την Παρασκευή και ώρα 13:00 θα διεξαχθεί στη Γενεύη η κλήρωση για τις επόμενες δύο φάσεις του Basketball Champions League.

Στα νοκ άουτ του θεσμού θα λάβουν μέρος εκπροσωπώντας την Ελλάδα ο ΠΑΟΚ, η ΑΕΚ και ο Προμηθέας Πατρών με την «Ένωση» να ολοκληρώνει απόψε στις 21:30 τις υποχρεώσεις της για τον 3ο όμιλο υποδεχόμενη την Άντβερπ στο ΟΑΚΑ ενώ αντίστοιχα η αχαϊκή ομάδα αγωνίζεται στις 19:30 εκτός έδρας κόντρα στη Βίρτους Μπολόνια για τον 4ο όμιλο.

Πιθανοί αντίπαλοι των «ασπρόμαυρων» (τερμάτισαν 4οι στον 2ο όμιλο) στους «16» της διοργάνωσης είναι οι ομάδες που κατέκτησαν ή θα κατακτήσουν από τους σημερινούς αγώνες την πρώτη θέση στους υπόλοιπους ομίλους, δηλαδή η Μούρθια (1ος όμιλος), η ΑΕΚ ή η Χάποελ Ιερουσαλήμ (3ος όμιλος) και μία εκ των Βίρτους Μπολόνια, Μπεσικτάς ή Προμηθέας Πατρών (4ος όμιλος).

Σημειώνεται πως αν οι «κιτρινόμαυροι» κερδίσουν τη βελγική ομάδα τότε σίγουρα θα τερματίσουν πρώτοι ενώ αν ηττηθούν τότε θα πρέπει να χάσουν και οι Ισραηλινοί από τη Ντιζόν στη Γαλλία για να διατηρήσουν την πρωτιά.

Από τη μεριά της, η ομάδα της Πάτρας θα κατακτήσει την πρώτη θέση αν κερδίσει τη Βίρτους με +11 (είχε ηττηθεί με 10 πόντους στο «Δ. Τόφαλος») και ταυτόχρονα η τουρκική ομάδα να ηττηθεί στη Λουμπλιάνα από την αδιάφορη Ολίμπια.