Skip to main content

Αρνείται τις κατηγορίες περί «φωτογραφικού διαγωνισμού» ο Ζουρνάς

Απλούς ισχυρισμούς χαρακτηρίζει ο πρόεδρος του Συνδέσμου Ο.Τ.Α Θεσσαλονίκης, Γιάννης Ζουρνάς, τις κατηγορίες περί φωτογραφικού διαγωνισμού, σχετικά με την κατασκευή του Σταθμού Μεταφόρτωσης Απορριμμάτ
Απλούς ισχυρισμούς χαρακτηρίζει ο πρόεδρος του Συνδέσμου Ο.Τ.Α Θεσσαλονίκης, Γιάννης Ζουρνάς, τις κατηγορίες του Συνδέσμου Εργοληπτών Δημοσίων Έργων Θεσσαλονίκης και Κεντρικής Μακεδονίας περί φωτογραφικού διαγωνισμού, σχετικά με την κατασκευή του Σταθμού Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων Βορειοδυτικού Τομέα Θεσσαλονίκης.

Ο κ. Ζουρνάς εξέφρασε την απόλυτη ικανοποίησή του για τη διαδικασία, καθώς δέκα κοινοπραξίες έχουν υποβάλλει προσφορές για το έργο. «Οι εκπτώσεις που προσφέρθηκαν κρίνονται πολύ ικανοποιητικές και αυτόαποδεικνύει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο ότι οι «καταγγελίες» περί«φωτογραφικού διαγωνισμού» ήταν απλοί ισχυρισμοί. Η πραγματικότητα καιμόνο αυτή τους διαψεύδει κατηγορηματικά», τόνισε χαρακτηριστικά.

Σημειώνεται ότι ο Σύνδεσμος Πιστοποιημένων Εργοληπτών Δημόσιων Έργων Θεσσαλονίκης και Κεντρικής Μακεδονίας κατηγόρησε τον Σύνδεσμο Ο.Τ.Α Θεσσαλονίκης ότι η δημοπρασία για να βρεθεί ανάδοχος εταιρία για το συγκεκριμένο έργο «θέτει προϋποθέσεις με τις οποίες αποκλείονται περισσότερες από εκατό ελληνικές εργοληπτικές επιχειρήσεις που έχουν τη δυνατότητα να κατασκευάσουν το έργο».