Skip to main content

Άρνεσεν: Μπορεί ο ΠΑΟΚ με Άγιαξ, σπουδαία μετεγγραφή ο Εσίτι

«Μακάρι να περάσει στους ομίλους γιατί είναι κάτι που θέλει πολύ ο κόσμος, ο πρόεδρος και η ομάδα», είπε ο πρώην αθλητικός διευθυντής του «Δικεφάλου».

Για την νέα ευρωπαϊκή διασταύρωση του ΠΑΟΚ με τον Άγιαξ, την επικείμενη μετεγγραφή του Άντερσον Εσίτι αλλά και για την κατάκτηση του νταμπλ από τους «ασπρόμαυρους» αναφέρθηκε μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου επί ολλανδικού εδάφους, ο Φρανκ Άρνεσεν.

Αναλυτικά και σύμφωνα με το «INPAOK» τα όσα ανέφερε ο πρώην αθλητικός διευθυντής του «Δικεφάλου» και νυν της Άντερλεχτ:

Παρακολουθείτε τον ΠΑΟΚ; Θα πρέπει να είστε χαρούμενος με την κατάκτηση του νταμπλ...

«Φυσικά και είμαι και μάλιστα φρόντισα να δω και τον τελικό με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ όπου ο ΠΑΟΚ ήταν πάρα πολύ καλός. Το άξιζε το πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ και είναι πολύ μεγάλη επιτυχία και για τον σύλλογο ενώ επιβραβεύτηκαν και οι προσπάθειες που έχει κάνει ο Ιβάν Σαββίδης τα τελευταία χρόνια».

Ποια είναι η άποψή σας για τον Εσίτι, ως γνώστης του βελγικού ποδοσφαίρου;

«Είναι μια καλή επιλογή για τον ΠΑΟΚ. Είναι ένας δυναμικός και καλός παίκτης. Ναι, είναι σπουδαία μετεγγραφή και με τα χαρακτηριστικά που έχει αυτός ο παίκτης θα βοηθήσει τον ΠΑΟΚ».

Ποιο είναι το σχόλιό σας για την κλήρωση του ΠΑΟΚ με τον Άγιαξ;

«Νομίζω ότι σε λίγο θα βαρεθούν οι δυο ομάδες να αγωνίζονται μεταξύ τους. Αν δεν κάνω λάθος έχουν αγωνιστεί ήδη δυο φορές τα τελευταία χρόνια. Φυσικά και είναι μια δύσκολη κλήρωση για τον ΠΑΟΚ αλλά το ίδιο πρέπει να σκέφτεται και ο Αγιαξ γιατί ο ΠΑΟΚ έχει κάνει βήματα προόδου, κατέκτησε αήττητος το πρωτάθλημα και επομένως δεν είναι εύκολη κλήρωση και για τους Ολλανδούς. Δεν πρέπει άλλωστε να ξεχνάμε ότι ο ΠΑΟΚ έχει πάρει αποτέλεσμα στην Ολλανδία και έχασε την πρόκριση στη Θεσσαλονίκη».

Η πώληση κορυφαίων παικτών του Αγιαξ που βοήθησαν στην περσινή πορεία της ομάδας είναι καλό για τον ΠΑΟΚ;

«Ο Άγιαξ έχει μια σχολή που βγάζει συνεχώς ποδοσφαιριστές. Επειδή όμως αυτό έγινε πρόσφατα και επομένως η ομάδα προσπαθεί να καλύψει τα κενά της, ναι μπορώ να πω ότι είναι καλή είδηση για τον ΠΑΟΚ σε συνάρτηση με το ότι στον ΠΑΟΚ δεν έχουν γίνει πολλές αλλαγές. Αλλά σίγουρα ο ΠΑΟΚ δεν πρέπει να επαναπαυτεί σε αυτό».

Ποια είναι τα συναισθήματά σας για τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ;

«Χαρά γιατί συνεργάστηκα μαζί τους και δικαιώνουν απόλυτα όλους εμάς που τους πιστέψαμε. Χάρηκα και για την επιστροφή του Στοχ με τον οποίο μίλησα όπως και με τον Κρέσπο. Σας είπα ότι όσο μπορώ παρακολουθώ τον ΠΑΟΚ και χαίρομαι για τα όσα έχει πετύχει. Μακάρι να περάσει και στους ομίλους γιατί είναι κάτι που το θέλει πολύ ο κόσμος, ο πρόεδρος και η ομάδα. Τους εύχομαι το καλύτερα».