Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2021
x

ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΣΕ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ ΦΟΙΤΗΤΡΙΕΣ Ο ΕΝΑΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ (VID)

Ο καθηγητής που πλέον έχει συνταξιοδοτηθεί, αρνήθηκε όσα του καταλογίζονται και τόνισε ότι σεβόταν όλα τα παιδιά και προσπαθούσε να τα βοηθήσει.

Αρνείται ότι προέβη σε σεξουαλική παρενόχληση φοιτητριών που παρακολουθούσαν τα μαθήματά του στο ΑΠΘ ένας από τους καθηγητές που ήρθαν στο προσκήνιο μετά τον σάλο που έχει προκληθεί τις τελευταίες ημέρες.

Μιλώντας στην εκπομπή T live, ο καθηγητής της Φιλοσοφικής που πλέον έχει συνταξιοδοτηθεί, αρνήθηκε όσα του καταλογίζονται και τόνισε ότι σεβόταν όλα τα παιδιά και προσπαθούσε να τα βοηθήσει για να περάσουν το μάθημά του.

Όταν ρωτήθηκε για τη γυναίκα που έκανε την πρώτη καταγγελία σε βαρός του, τη θυμήθηκε και είπε: «Αυτή ήταν μια βασανισμένη κοπέλα, που είχε παντρευτεί, είχε κάνει παιδί και είχε χωρίσει. Την λυπόμουν και της είχα πει να έρθει στο γραφείο μου για να της πω, τι να διαβάσει ώστε να περάσει το μάθημα. Δεν ήρθε ποτέ όμως. Την είδα μια φορά μετά τυχαία στο δρόμο. Ορκίζομαι στα παιδιά μου».

Δείτε - Εισαγγελική έρευνα για τις καταγγελίες φοιτητριών ΑΠΘ για σεξουαλική παρενόχληση

«Δεν έχω ιδέα! Μήπως ήταν καμία που δυσκολευόταν να περάσει το μάθημα; Μήπως βρήκε αυτόν τον τρόπο για να με εκδικηθεί; Με τα παιδιά είχαν την καλύτερη σχέση. Πήγαινα μαζί τους εκδρομή και αυτό τώρα, το ακούω με πολύ μεγάλη έκπληξη». είπε για τις καταγγελίες σε βάρος του.

«Αυτά τα πράγματα είναι εκτός λογικής. Δεν συνέβαιναν τέτοιες καταστάσεις. Απλούστατα το μάθημα ήταν δύσκολο και προσπαθούσα να βοηθήσω τα παιδιά. Είχα πει σε ορισμένους να περάσουν από το γραφείο μου, να τους εξηγήσω τα λάθη τους όσες φορές θέλει, για να είναι έτοιμος την επόμενη φορά και να καταφέρει να περάσει το μάθημα. Δεν υπήρχε κάτι κρυφό», υποστήριξε.

«Τα έβλεπα σαν παιδιά μου. Το να ακουμπήσεις κάποιον στην πλάτη, αν έγινε κάτι τέτοιο σε κάποιο εργαστήριο, σημαίνει ότι υπάρχει υπονοούμενο; Ποτέ δεν έκανα κάτι κακό. Σεβόμουν τις κοπέλες, όπως σεβόμουν και τα παιδιά μου. Είναι ντροπή τα όσα ακούγονται», είπε.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ