Skip to main content

Αρνητικά και τα νέα τεστ στην ΑΕΚ, συνεχίζονται οι προπονήσεις

Για δεύτερη φορά τα αποτελέσματα των τεστ κορωνοϊού ήταν αρνητικά και οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ συνεχίζουν τον ανήφορο της επιστροφής στη δράση

Αρνητικά ήταν όλα τα τεστ ανίχνευσης κορωνοϊού και της δεύτερης σειράς εξέτασης που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Δευτέρα στα Σπάτα στους ποδοσφαιριστές, στους προπονητές και σε όλα τα μέλη του επιτελείου που καθημερινά εργάζεται στο προπονητικό κέντρο της ομάδας.

Έτσι οι προπονήσεις συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό και πάντοτε σύμφωνα με τους νέους κανόνες που πρέπει να τηρούνται απαρέγκλιτα. Το σημερινό προπονητικό πρόγραμμα της ΑΕΚ στα Σπάτα βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη.

Οι παίκτες γυμνάζονται καθημερινά, χωρισμένοι σε έξι γκρουπ. Ο Νέλσον Ολιβέιρα θα ακολουθήσει και σήμερα το ατομικό πρόγραμμά του, βασισμένο στην ενδυνάμωση και μυϊκή αποκατάσταση, λόγω του προβλήματος που αντιμετώπισε στους κοιλιακούς προσαγωγούς.

Οι υπόλοιποι προπονούνται βάσει του ειδικού προγράμματος από τον Τζόρτζιο Ντ' Ουρμπάνο, ανυπομονώντας όπως λένε για την ημέρα επιστροφής σε κανονικούς ρυθμούς ομαδικής εκγύμνασης και κυρίως με μπάλα και τέρματα.