Skip to main content

Aρωγοί του Κοινωνικού Παντοπωλείου οι ΠΑΟΚτσήδες των Μουδανιών (φωτο)

Ο δήμαρχος Ν. Προποντίδας Μανώλης Καρράς ευχαρίστησε τον «ασπρόμαυρο» σύνδεσμο γι' αυτή την πρωτοβουλία καλώντας τον να ενισχύσει την Τράπεζα Αίματος.

Τρόφιμα τα οποία θα διατεθούν στους δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου συγκέντρωσε ο σύνδεσμος φίλων του ΠΑΟΚ στα Νέα Μουδανιά με τον δήμο Νέας Προποντίδας αλλά και το Παντοπωλείο να τους ευχαριστούν γι’ αυτή την πρωτοβουλία.

Πιο αναλυτικά, η παραλαβή των προϊόντων πραγματοποιήθηκε σήμερα και αμέσως μετά, μέλη του «ασπρόμαυρου» συνδέσμου επισκέφθηκαν τον Δήμαρχο Μανώλη Καρρά ο οποίος, αφού εξέφρασε τις ευχαριστίες του, συζήτησε μαζί τους για τους τρόπους κοινωνικής προσφοράς του συνδέσμου.

Κατά τη συζήτηση διατυπώθηκε η πρόθεση να δοθούν ρούχα που έχουν συγκεντρώσει στον σύνδεσμο στο σώμα πολιτών του δήμου το οποίο και θα τα διαθέσει, όπου υπάρχουν ανάγκες.

Επίσης, ανταποκρίθηκαν θετικά στην πρόταση του κ. Καρρά για στήριξη της Τράπεζας Αίματος του Δήμου Ν. Προποντίδας και δεσμεύτηκαν να κινητοποιήσουν μέλη του συνδέσμου.

Από τη μεριά τους, οι οπαδοί του «Δικεφάλου» έγραψαν στο Facebook:

«Ο ΣΦ ΠΑΟΚ Μουδανιών πιστός στις αξίες και τα ιδανικά που πρεσβεύει ο ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ προχώρησε σε μια κίνηση αλληλεγγύης. Εν μέσω της πανδημίας που μαστίζει την κοινωνία μας συλλέξαμε είδη πρώτης ανάγκης για να διανεμηθούν στους μη έχοντες συντοπιτες μας....

94 χρόνια απ την ίδρυση του συλλόγου μας απο κατατρεγμένους πρόσφυγες οι έννοιες της αλληλεγγύης και αλληλοβοηθείας είναι άμεσα συνδεδεμένες με το μεγαλύτερο οπαδικό κίνημα του πλανήτη και αυτες θα συνεχίσει να πρεσβεύει ο σύνδεσμος μας ενάντια στα παραθυράκια του νόμου που μας θέλουν κλειστούς (προσωρινα), συνεχίζοντας την ανθρωπιστική μας δράση.

ΥΓ.1 Ευχαριστούμε όσους βοήθησαν σ αυτήν μας την προσπάθεια έχοντας υπόψιν τις ειδικές συνθήκες της εποχής.

ΥΓ.2 Ευχαριστούμε τον Δήμο Προποντίδας και τον δήμαρχο κύριο Μανώλη Καρρά για την συνεργασία τους και την πολύτιμη βοήθεια τους..

ΥΓ.4 Ζήτω ο Π. Α. Ο. Κ

Μετά τιμής

ΣΦ ΠΑΟΚ ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ».