Skip to main content

Αρωνιάδης: Το «PAOK TV» είναι κίνηση αντίληψης (video)

«Σωπαίνεις τη στιγμή που οι γύρω φωνάζουν. Βρίσκεις τη λύση, όταν οι άλλοι βλέπουν το πρόβλημα», έγραψε ο Media Director του «Δικεφάλου».

Μήνυμα για το νέο εγχείρημα του «PAOK TV» έστειλε διαδικτυακά ο Παναγιώτης Αρωνιάδης κάνοντας λόγο για κίνηση αντίληψης των δεδομένων της εποχής, αλλά και του μέλλοντος.

Χαρακτηριστικά, ο Media Director του «Δικεφάλου» έγραψε στο Instagram:

«Σωπαίνεις τη στιγμή που οι γύρω φωνάζουν. Βρίσκεις τη λύση, όταν οι άλλοι βλέπουν το πρόβλημα. Δημιουργείς την ευκαιρία, αντί να την περιμένεις. To PAOK TV είναι μια κίνηση αντίληψης. Των δεδομένων, της εποχής και του μέλλοντος.

Μια κίνηση δυναμικής προς την κατεύθυνση που οδεύει η τηλεόραση. Ένα στοίχημα για όλους. Υποστηρικτές, παρατηρητές ή αντιπάλους…».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Σωπαίνεις τη στιγμή που οι γύρω φωνάζουν. Βρίσκεις τη λύση, όταν οι άλλοι βλέπουν το πρόβλημα. Δημιουργείς την ευκαιρία, αντί να την περιμένεις. To PAOK TV είναι μια κίνηση αντίληψης. Των δεδομένων, της εποχής και του μέλλοντος. Μια κίνηση δυναμικής προς την κατεύθυνση που οδεύει η τηλεόραση. Ένα στοίχημα για όλους. Υποστηρικτές, παρατηρητές ή αντιπάλους… #TheFutureIsHere #ChangeTheRules #PAOK

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη