Skip to main content

Αρπαγή ανήλικης: Η 33χρονη δέχεται την ασέλγεια, αρνείται τον βιασμό

Τι δήλωσε ο δικηγόρος της 33χρονης η οποία κατηγορείται ως απαγωγέας της 10χρονης από την Τούμπα Θεσσαλονίκης - Ποιες κατηγορίες αρνείται

Ενώπιον της ανακρίτριας οδηγήθηκε σήμερα η 33χρονη κατηγορούμενη ως απαγωγέας της 10χρονης από τη Θεσσαλονίκη. Η 33χρονη ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί.

Σε δηλώσεις του ο δικηγόρος της 33χρονης Βασίλης Νουλέζας δήλωσε ότι η κατηγορούμενη δεν δέχεται τις κατηγορίες της αρπαγής και του βιασμού. Όπως είπε ο συνήγορος υπεράσπισης, η 33χρονη δέχεται μόνο το αδίκημα της ασέλγειας και των ναρκωτικών.

«Η πραγματική πρόθεση της εντολέως μου ήταν να την φιλοξενήσει, να την φροντίσει, να την περιποιηθεί διότι η ανήλικη ήταν ατημέλητη και υπήρχαν πολλά προβλήματα σε ό,τι αφορά την συμβίωσή της με τον πατριό της».

Η 33χρονη, σύμφωνα με τον δικηγόρο της, παραδέχεται ότι «την χάιδεψε, όπως χαϊδεύεις ένα παιδάκι που αγαπάς». Αναφερόμενος στην σεξουαλική προτίμηση της 33χρονης ο συνήγορός της σημείωσε ότι «δεν έχει καμία απολύτως σχέση με ανήλικα παιδιά».

Σύμφωνα με τον δικηγόρο, όταν αντιλήφθηκε την πρώτη μέρα ότι καταζητείται και έχει δηλωθεί εξαφάνιση της ανήλικης, «πανικοβλήθηκε, ενώ το κοριτσάκι, το οποίο δεν ζήτησε να φύγει, έκλαιγε και ανησυχούσε. Της έδωσε φαγητό, την έβαλε να κοιμηθεί και τότε έκανε το πρώτο σφάλμα για το οποίο είναι μετανιωμένη, της έδωσε νομίμως χορηγηθέν ηρεμιστικό κυρίως για να απαλύνει τον πόνο και την ανησυχία της και να κοιμηθεί».

Η 33χρονη, όπως δήλωσε ο δικηγόρος είχε πάρα πολύ καλή σχέση με την οικογένειά της ανήλικης και μάλιστα είχαν φιλική σχέση και τα παιδιά τους.

Για τον υπολογιστή που κατέστρεψε η 33χρονη, ο δικηγόρος της σημείωσε ότι από τη στιγμή που κατηγορήθκε για σοβαρά αδικήματα, πανικοβλήθηκε και προσπάθησε να εγκαταλείψει την οικία της στην Καλαμαριά ταξιδεύοντας στον νομό Πιερίας, έως ότου ηρεμήσει. «Εκεί ήθελε να μπορέσει να μιλήσει με έναν συνήγορο  για να την υπερασπιστεί, να βρει ένα καταφύγιο», συμπλήρωσε,