Skip to main content

Αρπαγή 10χρονης: Η κοκκινομάλλα τής έδωσε τα ναρκωτικά με ρόφημα

Εξιχνιάστηκε η υπόθεση αρπαγής της 10χρονης - Η 33χρονη επιχείρησε να πετάξει και να καταστρέψει στοιχεία - Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ

Λεπτομέρειες σχετικά με την υπόθεση αρπαγής της 10χρονης μαθήτριας από την Τούμπα έδωσε η αστυνομία μετά και τη γνωστοποίηση της σύλληψης της 33χρονης, γνωστής και ως «κοκκινομάλλας».

Σύμφωνα με τη σχετική ενημέρωση της εξιχνίασης της υπόθεσης η 33χρονη, μεσημβρινές ώρες της 11ης Ιουνίου προσέγγισε την ανήλικη και αφού την εξαπάτησε την έπεισε να την ακολουθήσει σε διαμέρισμα στην περιοχή της Καλαμαριάς, όπου, μεταξύ άλλων, της χορήγησε ναρκωτικές ουσίες, μέσω ανάμειξής τους σε ρόφημα.

Μεσημβρινές ώρες χθες η 33χρονη εντοπίσθηκε στην περιοχή της Κατερίνης και σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε βρέθηκαν στην κατοχή της ναρκωτικά δισκία, οπότε και συνελήφθη.

Από την ΕΛΑΣ επισημαίνεται ότι η συλληφθείσα λάμβανε ιδιαίτερα μέτρα κάλυψης-απόκρυψης των μετακινήσεων της, ενώ πραγματοποίησε αλλαγές στο παρουσιαστικό της, προκειμένου να μην γίνει αντιληπτή.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο διαμέρισμα στην περιοχή της Καλαμαριάς, καθώς και σε κάδο απορριμμάτων, όπου επιχείρησε να πετάξει και να καταστρέψει σε βάρος της στοιχεία, βρέθηκε μεταξύ άλλων και κατασχέθηκε ρουχισμός τον οποίο φορούσε η 33χρονη κατά την αρπαγή και απελευθέρωση της ανήλικης.

Την υπόθεση χειρίστηκε το Τμήμα Ασφαλείας Τούμπας-Τριανδρίας, από κοινού με το Τμήμα Αναζητήσεων και την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.